ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:57
 

Πέραν του 60% οι πωλήσεις στο 360

Μέχρι τον Μάρτιο ολοκληρώνονται οι εξωτερικές εργασίες του κτηρίου

Της Μαρίας Ηρακλέους

Τον περασμένο Μάιο οι πωλήσεις διαμερισμάτων στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας 360, είχαν υπολογιστεί στο 50%, δηλαδή 60, από τα 120 διαμερίσματα που διαθέτει συνολικά. Οκτώ μήνες μετά, αν και δεν δίνεται εικόνα για το ακριβές ποσοστό υπολογίζεται ότι έχουν πωληθεί πέραν του 60% των διαμερισμάτων. Από πλευράς Cyfield εκφράζεται μεγάλη ικανοποίηση για τον αριθμό και τον ρυθμό των πωλήσεων διαμερισμάτων.

Αναφέρεται επίσης ότι η πλειοψηφία των αγοραστών είναι Κύπριοι, κυρίως δε Λευκωσιάτες αλλά υπάρχει και αριθμός ξένων αγοραστών. Το κτήριο έχει ύψος 135 μέτρων, είναι 34 όροφοι και διαθέτει 120 διαμερίσματα. Διαθέτει επίσης τρία καταστήματα, δύο εστιατόρια, πισίνα, γυμναστήριο, σαλόνι για εκδηλώσεις και τρία υπόγεια με 320 χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Διαθέτει επίσης 25 χιλιάδες τ.μ. δομήσιμο εμβαδόν και 9 χιλιάδες τ.μ στα υπόγεια. Οι τιμές των διαμερισμάτων ξεκινούν από 250 χιλιάδες ευρώ για διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, 280 χιλιάδες για διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων και 350 χιλιάδες ευρώ για διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.

Στον 33ο και 34ο όροφο χωροθετούνται το εστιατόριο και το κλαμπ του κτηρίου, το οποίο θα είναι ανοικτό τόσο για τους ένοικους όσο και για τους επισκέπτες του κτηρίου. Στο ισόγειο του κτηρίου θα υπάρχουν τα εμπορικά καταστήματα, μεταξύ των οποίων και η εμπορική επωνυμία καλλυντικών, τα Sephora. Στο δέκατο όροφο, βρίσκεται η πισίνα του κτηρίου η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο από τους ενοίκους του κτηρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες για το έργο 360 άρχισαν το 2016. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι μέχρι τέλος του 2019 θα έπρεπε να έχουν παραδοθεί όλα τα διαμερίσματα αν και οι εργασίες ακόμα συνεχίζονται.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, ήδη αριθμός διαμερισμάτων κατοικούνται, ενώ σε δυο- τρεις εβδομάδες εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για τους δύο τελευταίους ορόφους του κτηρίου εσωτερικά. Οι εξωτερικές εργασίες για να ολοκληρωθεί η εξωτερική όψη του κτηρίου ωστόσο αναμένεται ότι θα καθυστερήσουν περισσότερο λόγω της κακοκαιρίας σύμφωνα με τον ιδρυτή της εταιρείας Κυριάκο Χρυσοχό. Σύμφωνα με το ασφαλέστερο σενάριο η ολοκλήρωση του κτηρίου τοποθετείται χρονικά τον Μάρτιο. Ο κ. Χρυσοχός τόνισε την ανάγκη αναζωογόνησης της λεωφόρου Μακαρίου, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει και με τα έργα ανάπλασης της από τον Δήμο Λευκωσίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

X