ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας Παπαδόπουλος: Το ΔΗΚΟ θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της Αθηένου

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κυριάκο Καρεκλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

ΚΥΠΕ

Το ΔΗΚΟ θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ακριτικός Δήμος της Αθηένου, είπε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται πως «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του κόμματος, είχε συνάντηση το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο Αθηένου με τον Δήμαρχο Κυριάκο Καρεκλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου».

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Αθηένου «ενημέρωσε τον κ. Παπαδόπουλο για τα βασικά προβλήματα που έχει ο Δήμος αυτή την περίοδο και ζήτησε τη βοήθεια του Προέδρου του ΔΗΚΟ για προώθηση επίλυσής τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κ. Παπαδόπουλος τάχθηκε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων που του αναφέρθηκαν και υποσχέθηκε ότι μέσω της Βουλής, το Δημοκρατικό Κόμμα θα προσπαθήσει να βοηθήσει, για έγκριση των απαιτούμενων πιστώσεων για προώθηση επίλυσης τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση