ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εξαγγέλλει ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη Λεμεσό ο Νικολαΐδης

Την 1η Σεπτεμβρίου θα καταθέσει τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται δήμαρχος

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Την 1η Σεπτεμβρίου θα εξαγγείλει επισήμως την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του ο τέως βουλευτής της ΕΔΕΚ Νίκος Νικολαΐδης.Η εξαγγελία της υποψηφιότητάς του θα γίνει σε ανοικτή πολιτική ομιλία με θέμα «για μια ακόμα καλύτερη Λεμεσό».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016, στις 7:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο Τάσσος Παπαδόπουλος (ΤΕΠΑΚ), οδός Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, στη Λεμεσό.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Νίκος Νικολαΐδης, κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος απέναντι από τον νυν δήμαρχο Λεμεσού Ανδρέα Χρίστου. Το ποιος θα στηρίξει τον κ. Νικολαϊδη είναι ένα ζήτημα που συζητείται εντόνως. Ήδη η ΕΔΕΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για το αν θα στηρίξει τον τέως βουλευτή της. Επισημαίνεται ωστόσο ότι την τελική απόφαση θα τη λάβουν τα συλλογικά όργανα και όχι η ηγεσία της ΕΔΕΚ.

Δίλημμα Νικολαΐδη Μιχαηλίδη

Όπως όλα δείχνουν ο ΔΗΣΥ βλέπει ιδιαίτερα θετικά τη στήριξη του Νίκου Νικολαΐδη. Το ζήτημα που φαίνεται να απασχολεί είναι η επιθυμία του τεως βουλευτή της Λεμεσού Ανδρέα Μιχαηλίδη, να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο. Αν και κάποια στελέχη θεωρούν ορθή τη στήριξη του κ. Μιχαηλίδη, πολλοί είναι οι κύκλοι πέριξ της Πινδάρου που βλέπουν θετικά μία ευρύτερη συνεργασία και δη τη στήριξη του Νίκου Νικολαΐδη. Σε ό,τι αφορά το δίλημμα το οποίο τίθεται, συναγερμικά στελέχη εξηγούν πως οι τελικές αποφάσεις για συνεργασία ή στήριξη κομματικού στελέχους θα ληφθούν στο Πολιτικό Γραφείο τον Σεπτέμβριο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση