ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:15
 

Εφαρμογή για κινητά και tablets εγκαινίασε το ΔΗΚΟ

Θα δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις Τύπου του κόμματος και δηλώσεις αξιωματούχων

Newsroom K

Με στόχο την απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες, το Δημοκρατικό Κόμμα εγκαινιάζει νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές tablets, την πρώτη του είδους μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Κύπρο.

Την εφαρμογή παρουσίασε την Τρίτη το πρωί ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, στα γραφεία του κόμματος, λέγοντας ότι στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της επικοινωνίας του κόμματος με την κοινωνία, τους πολίτες και τους φίλους του ΔΗΚΟ.

Είπε ακόμη ότι μέσω της εφαρμογής θα παρέχεται άμεση και έγκαιρη ενημέρωση στους πολίτες για τις θέσεις και απόψεις, αλλά και τις δραστηριότητες του ΔΗΚΟ, ενώ σε μελλοντικό στάδιο οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε ψηφοφορίες για διάφορα θέματα.

«Το ΔΗΚΟ, πιστό στη διακήρυξή του για την αναβάθμιση της επικοινωνίας του με τους πολίτες και πρωτοπορώντας στον τομέα αυτό, παρουσιάζει σήμερα τη νέα εφαρμογή (application) αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες για κινητά τηλέφωνα και tablets» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Πρόσθεσε ότι στην εφαρμογή θα δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις Τύπου του κόμματος και δηλώσεις αξιωματούχων, θα δίνεται πρόσβαση σε σχετική αρθρογραφία, ενώ θα μπορεί κανείς να γνωρίσει τα στελέχη και τους εκπροσώπους του ΔΗΚΟ. Θα δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας τόσο με τον Πρόεδρο, όσο και τους βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X