ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άρχισε επαφές στο Ισραήλ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Διπλωματίας Michael Oren θα έχει σήμερα ο κ. Χριστοδουλίδης

ΚΥΠΕ

Μια ειλικρινή, βάσει των αποτελεσμάτων, συνομιλία είχε με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ Yuval Rotem, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης βρίσκεται στο Ισραήλ, όπου θα έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους της χώρας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Χριστοδουλίδης έγραψε : “Ειλικρινής, βάσει αποτελεσμάτων συνομιλία με @Yuval_Rotem στην κοινή μας περιοχή και πέραν αυτής, @IsraelMFA, @IsraelinCyprus, @ThsShambos”.

Σήμερα, ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει, μεταξύ άλλων, πρόγευμα εργασίας με τον Υφυπουργό Διπλωματίας στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Michael Oren.

Στις 6 Απριλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Avigdor Lieberman και θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας με τον Διευθυντή Πολιτικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ Alon Ushpiz. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εξωτερικών για συνομιλίες.

Ακολούθως ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ Yuval Steinitz. Το απόγευμα θα γίνει δεκτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.

Αργότερα την ίδια μέρα θα συναντηθεί με τον Προσωπάρχη του Γραφείου του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Yoav Horrowitz και με τον Ανώτερο Σύμβουλο του Πρωθυπουργού Jonathan Schachter.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X