ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Δημητρίου: Χρειαζόμαστε περισσότερη και ισχυρότερη Ευρώπη (βίντεο)

Συμμετείχε στη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τη θέση ότι χρειαζόμαστε περισσότερη και ισχυρότερη Ευρώπη στην πράξη εξέφρασε σε δηλώσεις της μετά τη Σύνοδο Αρχηγών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα, Δημητρίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η Σύνοδος Αρχηγών του ΕΛΚ. Συζητήθηκαν οι σημαντικότερες προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί η ΕΕ με πρώτιστο τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση, τις οικονομικές προκλήσεις και ζητήματα ανταγωνιστικότητας.

Η θέση μας ως ΔΗΣΥ είναι η πλήρης υπεράσπιση των αρχών και αξιών μας χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, η κοινή γραμμή κατεύθυνσης και ενιαίας αντιμετώπισης και ευθύνης από όλα τα κράτη μέλη και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ευρώπης όσον αφορά την ενίσχυση της κοινής αγοράς και ανταγωνιστικότητας σε όλο τον κόσμο.

Χρειάζεται οι Ευρωπαίοι πολίτες να νιώσουν πως υπάρχει όραμα. Πως υπάρχει πλάνο και κοινή στρατηγική για την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της. Χρειαζόμαστε περισσότερη και ισχυρότερη Ευρώπη στην πράξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Ευρώπη  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση