ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Νεοφύτου στην «Κ»: Δεν ισχύει ότι πρότεινα 50-50 συμμετοχή στον Νικόλα

Ψηφίζοντας Αβέρωφ, παίρνετε Αβέρωφ. Δίπλα του θα είναι ένας Δημοκρατικός Συναγερμός με τα στελέχη και της κυβέρνησης και του κόμματος, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ψηφίζοντας Αβέρωφ, παίρνετε Αβέρωφ. Δίπλα του θα είναι ένας Δημοκρατικός Συναγερμός με τα στελέχη και της κυβέρνησης και του κόμματος. Θα έχουμε και στελέχη από την ευρύτερη κοινωνία υπό μία αυστηρή προϋπόθεση: Να ασπάζονται το πρόγραμμά μου, τις θέσεις μου, που πιστεύουν στη λύση του κυπριακό, τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, χωρίς κατοχικά στρατεύματα και ξένους εγγυητές. Που ασπάζονται την ελεύθερη οικονομία. Δεν θα βάλω έναν άνθρωπο που διαφωνεί με τις πολιτικές που αυτή η ιστορική παράταξη και εγώ προσωπικά πιστεύουμε, για να λέμε περί ευρύτερης ενότητας. Η ενότητα είναι αναγκαία και ειδικά στον τόπο μας αλλά, έχει αξία να κτίζεται πάνω σε κοινούς στόχους» λέει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Σημειώνει πως στο ενδεχόμενο που ο ίδιος χάσει τις εκλογές τότε ο ΔΗΣΥ θα βρίσκεται στην αντιπολίτευση. Κληθείς να απαντήσει για το αν πρότεινε τελικά στον Νικόλα Παπαδόπουλο συμμετοχή στο υπουργικό 50-50, το απορρίπτει. «Έστω κι αν ίσχυε που δεν ισχύει, δεν είναι ηθικό να επικαλείται κάποιος ιδιωτικές συνομιλίες. Όπως και το να βγαίνει κάποιος που θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω κι αν μιλούσε με κάποια στελέχη της παράταξης που δεν πιστεύω ότι ένας γνήσιος Συναγερμικός θα το έκανε και να το μοιράζεται δημοσίως. Δεν είναι νέο ήθος αλλά ξεπεσμός. Αν αυτό είναι το νέο ήθος εγώ προτιμώ να μείνω παλιομοδίτικος. Με πολλούς μίλησα για πολλά. Και όσα κι αν μου καταλογίζουν θα παραμείνω στις αρχές το ήθος και την ηθική. Τις θέσεις μου για όλα τα ζητήματα τις ξέρει ο κυπριακός λαός δεν θα μετατρέψω την πολιτική σε επίπεδο κουτσομπολιού. Αυτά δεν έχουν θέση σε σύγχρονες κοινωνίες και τα ακούμε από αυτούς που θέλουν να φέρουν την αλλαγή. Την δήθεν αλλαγή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε τη συνέντευξη στις Μαρίνα Οικονομίδου και Οριάνα Παπαντωνίου στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ο Αβέρωφ επιδιώκει συνέχιση και εξυπηρέτηση της Τουρκίας όπως αυτή την επιδιώκει από το 1956 με Βρετανική και ποδηγετούμενη Αμερικανική σύμπλευση.
Ψηφίζοντας Αβέρωφ, παίρνετε Αβέρωφ του ξεπεσμού και συνέχιζεται η στεγασμένη παρανομία, εοκα βητα, στο κόμμα του Γλαύκου με κούρεμα-ξιούρισμα και σε άλλους τομείς.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση