ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Αποφεύγουν τα debate όπως ο διάολος το λιβάνι

«Αρνούνται να βάλουν δικούς τους υποψηφίους γιατί δε μπορούν να σταθούν απέναντι στον ΔΗΣΥ», τόνισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο ΔΗΣΥ θέτει πολιτικές προτάσεις στο τραπέζι και τα κόμματα της αντιπολίτευσης αποφεύγουν την δημόσια συζήτηση όπως ο διάβολος το λιβάνι είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Διασπορά Ειδήσεων.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος πρόεδρος της δημοκρατίας ανέφερε ότι είναι δικαίωμα του καθενός να είναι υποψήφιος έχει όμως και την υποχρέωση να κατεβεί στη πολιτική αρένα και να συζητήσει. Επισήμανε ότι δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς κόμματα , με όλα τα λάθη και τις παραλείψεις τους διερωτώμενος γιατί κάποιοι επιλέγουν να χτίσουν αυτή την νοοτροπία στη κοινωνία.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούγεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης η ρητορική πως πρέπει να υπάρξει αλλαγή ,να φύγει ο ΔΗΣΥ και την ίδια ώρα το ΔΗΚΟ δεν βάζει δικό του υποψήφιο αλλά στηρίζει ένα στέλεχος της κυβέρνησης Αναστασιάδη, μέλος του ΔΗΣΥ. Πρόσθεσε ότι το ΔΗΚΟ έκλεισε με τον Χριστοδουλίδη από τον Απρίλιο χωρίς να ξέρει το πρόγραμμα του -το οποίο θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο- και όχι σήμερα μέσα σε μία ώρα.
Σε σχέση με το ΑΚΕΛ είπε ότι αποφάσισε Μαυρογιάννη χωρίς καν να υπάρχει εξαγγελία της υποψηφιότητας του η οποία ακολούθησε της απόφασης στήριξης του.

«Αν αυτά τα έκανε ο ΔΗΣΥ θα μας χτυπούσατε κάτω σαν τα χταπόδια» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ακόμη ότι το κόμμα του παράγει πολιτικές θέσεις από την ίδρυση του μέχρι σήμερα σημειώνοντας ότι είναι και το κόμμα που δικαιώθηκαν οι αρχές του ως το φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό κόμμα αυτού του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  |  ΑΚΕΛ  |  ΔΗΚΟ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ