ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Έρχονται καλύτερες μέρες για την πόλη της Λευκωσίας

ΚΥΠΕ

Η Λευκωσία αλλάζει προς το καλύτερο, με το ιστορικό κέντρο της πόλης σιγά-σιγά να αναδεικνύεται, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στην οδό Ρηγαίνης, στην παλιά Λευκωσία, με την ευκαιρία της ανάπλασης στην περιοχή.

"Καλύτερες μέρες έρχονται για την πόλη της Λευκωσίας. Η πρωτεύουσα μας πρέπει να είναι στολίδι, γίνεται στολίδι και μας κάνει όλους υπερήφανους", ανάφερε ο κ. Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις του ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκωσίας Χρύσανθος Φάκας ανάφερε ότι η οδός Ρηγαίνης έχει πρόσφατα αναπλασθεί και για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έγιναν πεζοδρόμια προσβάσιμα για όλους.

Πρόσθεσε ακόμα ότι παρόμοιες εργασίες έγιναν και στην Οδό Βουλγαροκτόνου και σύντομα θα ξεκινήσει και ο εξωραϊσμός όλων των προσόψεων στην οδό Ρηγαίνης και στη Βουλγαροκτόνου και σημείωσε ότι για πρώτη φορά έχουν γίνει πεζοδρόμια, έχει γίνει ισοεπίπεδος ο δρόμος με τα πεζοδρόμια και αντί για πασαλάκια έχουν τοποθετηθεί και ανθώνες.

"Ως εκ τούτου η Λευκωσία αλλάζει, προχωρούμε με πολύ σκληρή δουλειά για να κάνουμε τη Λευκωσία όμορφη όπως τη θέλουν οι Λευκωσιάτες", είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση