ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Έχουμε τα εφόδια να αντιμετωπίσουμε ανάγκες με πραγματισμό

Επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

ΚΥΠΕ

Αισιόδοξος για τον τόπο γιατί έχουμε τα εφόδια και τις δυνατότητες η κοινωνία μας να νιώθει πως έχει μια πολιτεία που αντιμετωπίζει τις ανάγκες της με πραγματισμό και ποιότητα, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, υποψήφιος για την Προεδρία Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, ο κ. Νεοφύτου εξήρε το επίπεδο υπηρεσιών, αναφέροντας ότι η ποιότητα μιας χώρας αξιολογείται από τον σεβασμό στην τρίτη ηλικία αλλά και τη στήριξη της νέας γενιάς.

"Και αυτές είναι και οι κατευθυντήριες του πολυδύναμου κέντρου. Να στηρίξει αυτούς που μας γέννησαν, μας ανάθρεψαν, την τρίτη ηλικία, να έχουν ποιότητα ζωής αλλά και πώς στηρίζουμε τους μικρούς να έχουν τα εφόδια να ανταπεξέλθουν και να προετοιμαστούν για τη ζωή στηρίζοντας και τις οικογένειες τους", ανέφερε.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος είπε ότι το κράτος πρέπει να μπορεί μέσα από προγράμματα συνεργασίας να στηρίζει τοπικές αρχές, εθελοντικές οργανώσεις στο να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες και με πολύ λιγότερο κόστος.

Πρόσθεσε πως έχουμε τις πηγές χρηματοδότησης πέραν της κρατικής στήριξης και της στήριξης των τοπικών αρχών, έχουμε τον εθελοντισμό, και τα ευρωπαϊκά προγράμματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση και προγράμματα από τη Νορβηγία.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη του κ. Νεοφύτου προς το Πολυδύναμο κέντρο και τα κοινωνικά προγράμματα του Δήμου.

Είπε ότι τα τελευταία χρόνια εν μέσω δυο από τις χειρότερες οικονομικές κρίσεις που έχει περάσει η Κύπρος, το πολυδύναμο κέντρο και ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία πάντοτε με τα αρμόδια Υπουργεία κατάφερε σχεδόν να πενταπλασιάσει σε πόρους τα κοινωνικά προγράμματα, να ανακαινίσει κτίριο, να αγοράσει τρία άλλα και να τα επιδιορθώσει.

Κατάφερε επίσης, είπε, να πολλαπλασιάσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στις ευάλωτες ομάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση