ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: Καταδικάζουμε πράξεις τυφλής, δολοφονικής βίας ενάντια στα παιδιά μας

Ο κ. Αβέρωφ είπε ότι «ενέργειες σαν κι αυτές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας

ΚΥΠΕ

Πράξεις «τυφλής, δολοφονικής βίας που στρέφεται ενάντια στα παιδιά μας και φυσικά τις καταδικάζουμε απερίφραστα», χαρακτήρισε τα σημερινά γεγονότα σε σχολεία, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε δηλώσεις του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο κ. Αβέρωφ είπε ότι «ενέργειες σαν κι αυτές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Σήμερα, είπε σημειώθηκαν δυστυχώς, δυο πολύ ανησυχητικά γεγονότα για την κοινωνία μας. Αναφέρομαι στη φωτιά που ξέσπασε στο Δημοτικό σχολείο Δευτεράς και στην έκρηξη σε Δημοτικό σχολείο στο Ζακάκι προσθέτοντας «δήθεν ως διαμαρτυρία ενάντια στα υγειονομικά μέτρα της κυβέρνησης».

«Πρόκειται για πράξεις τυφλής, δολοφονικής βίας που στρέφεται ενάντια στα παιδιά μας και φυσικά τις καταδικάζουμε απερίφραστα. Ενέργειες σαν κι αυτές δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας και οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης», είπε.

Θέση, πρόσθεσε «με την οποία είμαι βέβαιος ότι συμφωνεί η πλειοψηφία της κοινωνίας η οποία συμμετέχει θετικά σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για αναχαίτιση της πανδημίας».

«Στόχος μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και υγείας. Και στην επίτευξη αυτών των στόχων, η βία δεν έχει καμία θέση», είπε καταλήγοντας στις δηλώσεις του ο κ. Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση