ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ για ΔΗΣΥ: Μην με συγχύζετε με άλλους, θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία

Πού θα τον βρει η επόμενη μέρα

ΚΥΠΕ

Μην με συγχύζετε με άλλους, ο νέος ηγέτης του ΔΗΣΥ θα δώσει το δικό του στίγμα και θα είμαστε δίπλα του, δήλωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο κ. Νεοφύτου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «αυτή η ιστορική παράταξη στους γερούς κληριδικούς θεμελιούς θα συνεχίζει να είναι η πρωταγωνιστική δύναμη, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες ιδρύθηκε από τον Γλαύκο Κληρίδη». Μίλησε για έναν αγώνα για μια επανενωμένη πατρίδα γιατί «εμείς δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με μοιρασμένη, ούτε με αδύναμη πατρίδα. Μια δυνατή και ελεύθερη οικονομία με πάνω απ’ όλα αξιοπρεπείς πολίτες. Συνεχίζουμε».

Ερωτηθείς πού θα τον βρει η αυριανή ημέρα, ο κ. Νεοφύτου απάντησε, «μαχόμενος γι’ αυτές τις αρχές και τις αξίες, για τις οποίες είμαστε συναγερμικοί και θα στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα ηγεσία. Η ενότητα για μας δεν είναι σχήμα λόγου».

Στην ερώτηση τι θα συμβούλευε τον ή τη νέα Πρόεδρο του κόμματος να πράξει πρώτα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε λέγοντας ότι δεν είναι αυτών των σχολών. «Μην με συγχύζετε με άλλους. Ο νέος ηγέτης όποιος και να ναι θα έχει το δικό του στίγμα, όποιος και να ναι, κι εμείς θα τον στηρίξουμε».

Οι παλιομοδίτικές νοοτροπίες, συνέχισε, «θα είμαι πίσω να συμβουλεύω. Να χαλιναγωγώ, να είμαι εγγυητής της δήθεν ενότητας, αυτά δεν είναι για τον Αβέρωφ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση