ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Νεοφύτου: Συναντήθηκε με τον Έλληνα πρωθυπουργό

Τι μετέφερε στον Κ. Μητσοτάκη ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Ολοκληρώσαμε ακόμη μια πάρα πολύ ουσιαστική αλλά και παραγωγική συζήτηση με τον φίλο Έλληνα Πρωθυπουργό. Τον ευχαρίστησα για τη στήριξή του την προσωπική αλλά και της κυβέρνησής του και του ελληνικού λαού, στον εθνικό αγώνα που διεξάγουμε για την ελευθερία και την απελευθέρωση του τόπου μας.

Η Γενεύη ήταν ένας σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων της δικής μας πλευράς, έναντι των απαράδεχτων και εκτός του συμφωνημένου πλαισίου θέσεων της τουρκικής πλευράς. Είχα την ευκαιρία επίσης να συζητήσουμε για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για την ευρωτουρκική ατζέντα αλλά και την κοινή θέση μας πως πρέπει η Τουρκία να επιδείξει καλή θέληση τόσο όσο αφορά το κυπριακό αλλά και τα ελληνοτουρκικά αν θέλει να έχει απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία.

Ευρισκόμενος σήμερα στην Ελλάδα ένιωσα και το μετέφερα και στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι οι Έλληνες αποκτούν μέρα με τη μέρα αυτό που στερήθηκε ολόκληρη η ανθρωπότητα, την ελευθερία τους. Μια ελευθερία που πιστεύω ακράδαντα πως θα επανέλθει και από Δευτέρας και στην Κύπρο. Με όπλο μας τα εμβόλια κερδίζουμε την καθημερινότητά μας και την ελευθερία μας, η οικονομία ξαναβάζει μπροστά και καλύτερες μέρες θα έχουμε και στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στην Ευρώπη και στην παγκόσμια κοινωνία και οικονομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση