ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Aβέρωφ: Οι αποφάσεις για τα μέτρα πρέπει να είναι πρακτικά εφαρμόσιμες

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ παρατήρησε ότι με τις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου τοποθετούμενος επί των αποφάσεων που λήφθηκαν την Τετάρτη για τη διαχείριση της πανδημίας, αφού ανέφερε ότι πρόκειται για θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, διατύπωσε ταυτόχρονα τη θέση ότι οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες. Πρόσθεσε ότι μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει.

«Θέλω να τονίσω εμφαντικά ότι οι χτεσινές θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες» ανέφερε.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ παρατήρησε ότι με τις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική και έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη, τα λιγότερα lockdowns στην Ευρώπη και η οικονομία άντεξε.

Διατύπωσε τέλος τη θέση ότι «εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση