ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: Όταν πάει καλά μια επιχείρηση επωφελούνται οι εργαζόμενοι

Επίσκεψη Προέδρου ΔΗΣΥ στη βιομηχανική Στροβόλου και στην εταιρεία Rologis Group

ΚΥΠΕ

Όταν πάει καλά μια επιχείρηση οι πρώτοι που επωφελούνται είναι οι εργαζόμενοι, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Αβέρωφ Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη βιομηχανική Στροβόλου και στην εταιρεία Rologis Group.

Μαζί με τον κ. Νεοφύτου ήταν και ο Δήμαρχος Αντρέας Παπαχαραλάμπους και στελέχη του κόμματος.

Υποδεχόμενος τον κ. Νεοφύτου, ο κ. Ρολόγης είπε «χτίζουμε για το παρόν και το μέλλον, η βοήθεια όλων θα χρειαστεί, η προσπάθεια είναι ομαδική και είμαστε όλοι μαζί σε μια μεγάλη προσπάθεια αναπτύσσοντας την εταιρεία και αναπτύσσοντας προπαντός νέες θέσεις εργασίας εδώ σε αυτή την περιοχή της Κύπρου».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ανέφερε ότι όταν «πάει καλά μια επιχείρηση οι πρώτοι που επωφελούνται είναι οι εργαζόμενοι, για αυτό και είναι λάθος να δημιουργείται μια αντίληψη ότι οι εργαζόμενοι είναι απέναντι από τον εργοδότη ή ο εργοδότης απέναντι από τους εργαζόμενους».

Το ίδιο και στη μεγαλύτερη βάρκα, το πλοίο που λέγεται Κύπρος, είπε. «Μπορεί αυτή η επιχείρηση που είναι ένα μέρος της μεγάλης Κύπρου που είμαστε όλοι σε ένα σκάφος να είστε νοικοκύρηδες Βασίλη, να είστε σωστοί και με αυτούς που εισάγετε και με αυτούς που προμηθεύετε. Αλλά αν το καράβι Κύπρος έχει ένα τιμονιέρη, άτσαλο, ανίκανο, επικίνδυνο και οδηγήσει το σκάφος που λέγεται Κύπρος πάνω σε υφάλους, τότε είτε είναι πετυχημένη μια επιχείρηση είτε όχι όλοι θα βιώσουν την καταστροφή».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Στροβόλου διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα στέκεται αλληλέγγυος σε όλες τις επιχειρήσεις που εδρεύουν στον δήμο. Ανέφερε ότι είναι δύσκολες οι συνθήκες με τις πληθωριστικές τάσεις που υπάρχουν και «αναπόφευκτα θα έρθουν να μας βρουν, είναι σημαντικό όλοι μας, το κεντρικό κράτος, η τοπική αυτοδιοίκηση, οι επιχειρήσεις, οι καταναλωτές, ο καθένας να κάνει εκείνο που πρέπει από τη δική του πλευρά για να μπορέσουμε να απορροφήσουμε αυτές τις έξτρα χρεώσεις για να μπορέσει και ο κόσμος να ζει σε συνθήκες όπως πρέπει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση