ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Accept: Καλεί Αννίτα και Σαββίδη να παρέμβουν για δηλώσεις Θεμιστοκλέους

Ο βουλευτής έκανε λόγω για «πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Accept Κύπρου καλεί την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη να παρέμβουν για τις αναφορές που ακούστηκαν στην Ολομέλεια από τον βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της: «Δεν ανεχόμαστε κανενός είδους στοχοποίησης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Δεν είμαστε σάκος του μποξ. Δεν αποτελούμε πλέον τα εύκολα θύματα για την άγρα ψήφων». Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρία της Βουλής κατά την οποία συζητήθηκε η πρόταση νόμου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και τη διαδικασία ανεπιθύμητης κύησης, ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους με εντονότατο ύφος είπε ότι «όποιο χέρι και αν έγραψε το προοίμιο του νόμου, καθοδηγείτο από αρρωστημένο εγκέφαλο» και ότι «ζούμε μια πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα». Είπε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός και ότι πλέον το δικαίωμα των γονιών για τα παιδιά τους απαλείφεται.

Αυτούσια η ανάρτηση

"Ζούμε μία πορνική και ομοφυλοφιλική θύελλα. Θα μάθουμε στα παιδιά ότι είναι εντάξει δύο γυναίκες να φιλά η μία την άλλη, δύο άνδρες το ίδιο. Να μπορούν δύο γυναίκες ή δύο άνδρες να έχουν παιδί."

Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Μια συζήτηση που δε σχετίζεται με τους ΛΟΑΤΚΙ αλλά για ακόμη μια φορά στοχοποιηθήκαμε!

Τις προάλλες ο "Άγιος" Μόρφου μας αποκάλεσε "Πυλώνα Νέας Τάξης Πραγμάτων" και σήμερα αυτός.

Φτάνει πια! Δεν ανεχόμαστε κανενός είδους στοχοποίησης της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας από κανένα! Δεν είμαστε σάκος του μποξ! Δεν αποτελούμε πλέον τα εύκολα θύματα για την άγρα ψήφων!

Η χρησιμοποίηση μιας ομάδας ως διαφθορέα ηθών και διάλυσης του κοινωνικού ιστού δεν αποτελεί απλά μια οπτική/άποψη. Αποτελεί επικίνδυνο ρατσιστικό λόγο και ρητορική μίσους, που πρέπει να αντιμετωπιστεί με τους ανάλογους νόμους του Ποινικού Δικαίου!

Καλούμε τη Βουλή των Αντιπροσώπων - House of Representatives και την πρόεδρο της Βουλής, Annita Demetriou - Αννίτα Δημητρίου να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην ακούγονται τέτοια κακοποιητικά σχόλια εις βάρος ευάλωτων ομάδων.

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα να λάβουν θέση για τα άνωθεν απαράδεκτα λεχθέντα.

Καλούμε τον Γενικό Εισαγγελέα να εφαρμόσει επιτέλους αυτόν τον νόμο "Περί Ρητορικής Μίσους" που σκουριάζει στις φυλλάδες του Ποινικού Δικαίου ως ανεφάρμοστος και άχρηστος!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε την Annita Demetriou, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Φωτεινή Τσιρίδου - Fotini Tsiridou, Giorgos Koukoumas, Alexandra Attalides κι όσους άλλους μέσα στη Βουλή στάθηκαν απέναντι αυτόν τον κύριο και υπερασπίστηκαν την κοινότητά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση