ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άγκυρα για βιβλίο αγγλικών: Οι Ε/κ δεν έχουν υπομονή να ζήσουν με τους Τ/κ

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτή την ξεπερασμένη, εχθρική και απαράδεκτη στάση», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ

ΚΥΠΕ

Σε τοποθέτηση προέβηκε το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας για το ζήτημα που προέκυψε με το βιβλίο αγγλικών στο οποίο υπάρχει αναφορά στον Ατατούρκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, «η οδηγία που έδωσε η Ε/κ διοίκηση» - όπως αναφέρεται στην Κυπριακή Δημοκρατία - «να σκίσει τη σελίδα στην οποία αναφέρεται ο ιδρυτής της Δημοκρατίας μας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ από ένα εγχειρίδιο που διδάσκεται στα σχολεία, αποκαλύπτει το ριζοσπαστικό επίπεδο της στρεβλής νοοτροπίας που έφτασε η Ε/κ διοίκηση κατά της χώρας μας και της τδβκ».

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτή την ξεπερασμένη, εχθρική και απαράδεκτη στάση της Ε/κ διοίκησης», αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «αυτή η τελευταία ενέργεια της Ε/κ διοίκησης, η οποία έχει καταδικάσει το Κυπριακό σε πτώχευση εδώ και χρόνια, δείχνει ότι δεν έχουν υπομονή να μοιραστούν όχι μόνο την εξουσία και την ευημερία, αλλά ακόμη και να ζήσουν μαζί με τους Τουρκοκύπριους στο νησί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Μας αδικείται, ποιος θέλει να ζήσει μαζί σας ? Είσθε βάρβαροι, δολοφόνοι και κλέφτες που κελέψατε την μιση μας πατρίδα, ποιος θα θέλει να ζήσει μαζί σας ???

Andros
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση