ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Εκτεθειμένη και πάλι η Γενική Εισαγγελία για Κατσουνωτό

H ανακοίνωση του ΑΚΕΛ

Δελτίο Τύπου

Εκτεθειμένη για ακόμα μια φορά η Γενική Εισαγγελία, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ. Προσθέτοντας ότι ο χειρισμός αυτής της υπόθεσης από μέρους της Γενικής Εισαγγελίας έρχεται να προστεθεί στη σύγκρουση συμφέροντος για τα χρυσά διαβατήρια.

Αυτούσια η ανακοίνωση:


Η σύγκρουση της Γενικής Εισαγγελίας με την Αρχή Κατά της Διαφθοράς σε σχέση με την υπόθεση αξιωματικού της Αστυνομίας εκθέτει για ακόμα μια φορά την ηγεσία της Εισαγγελίας και δημιουργεί στην κοινωνία την αίσθηση της συγκάλυψης.

Ο χειρισμός αυτής της υπόθεσης από μέρους της Γενικής Εισαγγελίας έρχεται να προστεθεί στη σύγκρουση συμφέροντος για τα χρυσά διαβατήρια δεδομένου ότι Γενικός Εισαγγελέας και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας ήταν υπουργοί της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Προστίθεται επίσης στην σκοτεινή υπόθεση του μαύρου βαν όπου απάλλαξαν από τις κατηγορίες τον Ισραηλινό πράκτορα. Έρχεται, ακόμα, μετά από την δικαστική απόφαση για την υπόθεση του Θανάση που εξέθεσε ξανά την Εισαγγελία για τους χειρισμούς της.

Όλα αυτά έχουν υπονομεύσει καίρια την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Γενική Εισαγγελία. Ο κ. Χριστοδουλίδης και η κυβέρνησή του θα πρέπει να αντιληφθούν αυτό το πρόβλημα που καθημερινά αγγίζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την ποιότητα του κράτους δικαίου στον τόπο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση