ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ για διορισμό Αριστοτέλους: Συνιστά προσβολή και περιφρόνηση

«Ως μια εκ των υπευθύνων για την παράνομη και εξευτελιστική μεταχείριση του αείμνηστου Κώστα Παπακώστα» κατέδειξε η απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο διορισμός της Άννας Αριστοτέλους στην θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα συνιστά προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα που υπέστη την απανθρωπιά και την εκδικητικότητα της προηγούμενης κυβέρνησης» αναφέρει το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση του κόμματος

Η προχθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου Λευκωσίας κατέδειξε την τέως διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών ως μία εκ των υπευθύνων για την παράνομη και εξευτελιστική μεταχείριση του αείμνηστου Κώστα Παπακώστα με την οποία οδηγήθηκε στον θάνατο.

Ο διορισμός της Άννας Αριστοτέλους στην θέση της Επιτρόπου Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα συνιστά προσβολή στη μνήμη του Κώστα Παπακώστα που υπέστη την απανθρωπιά και την εκδικητικότητα της προηγούμενης κυβέρνησης. Συνιστά επίσης περιφρόνηση προς την απόφαση του Δικαστηρίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να ανακαλέσει αυτό τον απαράδεκτο και προσβλητικό διορισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση