ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ για επεισόδια - Ο Πρόεδρος στέλνει το μήνυμα ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δράσει και να λύσει το πρόβλημα συνολικά αλλά και να εντοπίζει τους δράστες και να τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη, αναφέρει το ΑΚΕΛ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Την αποτυχία της αστυνομίας, των αρμοδίων αρχών και της αθλητικής νομοθεσίας δεν μπορεί να την φορτωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που ούτε εμπλέκονται ούτε ανέχονται τα βίαια έκτροπα.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δράσει και να λύσει το πρόβλημα συνολικά αλλά και να εντοπίζει τους δράστες και να τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη. Όχι να επιβάλλει συλλογική τιμωρία όλων των φιλάθλων του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ