ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά σε Δημητρίου το ΑΚΕΛ: Ξαναζεσταμένο φαγητό η προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Η ηγεσία στο ΔΗΣΥ άλλαξε, αλλά οι πρακτικές μένουν οι ίδιες, αναφέρει το κόμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προς τον Επίτροπο Διαφάνειας και Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς, Χάρη Πογιατζιή, εξέδωσε το ΑΚΕΛ.

Το κόμμα αναφέρει ότι «η ηγεσία στο ΔΗΣΥ άλλαξε, αλλά οι πρακτικές μένουν οι ίδιες» και τονίζει ότι «σε κάθε περίπτωση, το ΑΚΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός».

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή του ο κ. Δημητρίου ζητά να διερευνηθεί το δημοσίευμα του OCCRP σύμφωνα με το οποίο ρωσικό λόμπι χρηματοδότησε κόμματα Ευρωπαϊκών χωρών για να προωθήσουν ψηφίσματα στα κοινοβούλια τους για το θέμα της Κριμαίας και στο οποίο γίνεται λόγος για εμπλοκή του ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Είναι ολοφάνερη η προσπάθεια του Δημοκρατικού Συναγερμού, δια του κ. Δημήτρη Δημητρίου, με ξαναζεσταμένο φαγητό να αποπροσανατολίσει από όλα όσα συνεχίζουν να βγαίνουν σε βάρος του Νίκου Αναστασιάδη και της διακυβέρνησής του. Τελευταίο παράδειγμα, το κατηγορητήριο του Παγκύπριο Δικηγορικού Συλλόγου που επιδόθηκε στις οικογενειακής επιχειρήσεις του τέως Προέδρου για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων. Η ηγεσία στο ΔΗΣΥ άλλαξε, αλλά οι πρακτικές μένουν οι ίδιες.

Σε κάθε περίπτωση, το ΑΚΕΛ δεν έχει κανένα πρόβλημα να διερευνηθεί και αυτό το ζήτημα και ό,τι άλλο θυμηθεί ο Συναγερμός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ