ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ για παραίτηση Κωμοδρόμου: Το σκάνδαλο των υπερωριών δεν τελειώνει εδώ

«Ο Πρόεδρος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να πάψουν να κρύβονται» αναφέρει μεταξύ άλλων το κόμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Έχει ή δεν έχει ευθύνη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος που υπέγραφε αυτοπροσώπως τις υπερωρίες για παρουσίες σε κοκτέιλ, κηδείες και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις; Γνώριζε ή δεν γνώριζε ο κ. Χριστοδουλίδης για τις αδιανόητες πρακτικές που εφάρμοζαν οι πιο στενοί τους συνεργάτες; Εφαρμόζονταν αυτές οι πρακτικές και για άλλους εκλεκτούς του Προέδρου;» διερωτάται το ΑΚΕΛ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη παραίτηση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου, Δόξας Κωμοδρόμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η παραίτηση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου θα έπρεπε να ήταν αυτονόητη εδώ και μέρες. Όμως δεν μπορεί να αποτελεί προπέτασμα καπνού για τις μεγαλύτερες ευθύνες που υπάρχουν στο Προεδρικό.

Έχει ή δεν έχει ευθύνη ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος που υπέγραφε αυτοπροσώπως τις υπερωρίες για παρουσίες σε κοκτέιλ, κηδείες και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις; Γνώριζε ή δεν γνώριζε ο κ. Χριστοδουλίδης για τις αδιανόητες πρακτικές που εφάρμοζαν οι πιο στενοί τους συνεργάτες; Εφαρμόζονταν αυτές οι πρακτικές και για άλλους εκλεκτούς του Προέδρου;

Αυτό το σκάνδαλο που προκαλεί την κοινωνία και εξευτελίζει τους θεσμούς δεν τελειώνει με την παραίτηση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου. Ο Πρόεδρος και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος να πάψουν να κρύβονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση