ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ σε ΚΕ: Να διαβάσει την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας

Με μία πρόταση απαντά στον Μάριο Πελεκάνο ο Γιώργος Κουκουμάς

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Προτρέπουμε τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο να διαβάσει ακόμα μια φορά την έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Κουκουμάς.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος, εξέδωσε γραπτή δήλωση με την οποία απαντούσε στην ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για την «παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη που είχαν μεταφερθεί ως ειδικοί συνεργάτες στο Προεδρικό».

Αυτούσια η δήλωση ΚΕ

Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι ακόμη και σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατίας εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση