ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ: «Τι κάνει η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για την προστασία των δανειοληπτών;»

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση σχετικά με την ανάγκη προστασίας των δανειοληπτών από τις τράπεζες εξέδωσε το ΑΚΕΛ. Το κόμμα της Αριστεράς αναφέρει πως η κυβέρνηση στο «δίλλημα στήριξη των τραπεζών ή προστασία των δανειοληπτών διαλέγει τις τράπεζες» και την καλή να προστατεύσει την κοινωνία από την ασυδοσία των τραπεζών.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τι κάνει η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη για την προστασία των δανειοληπτών;

Η επιλεκτική συμμόρφωση της Κύπρου με τις ευρωπαϊκές οδηγίες είναι μια ακόμα απόδειξη ότι στο δίλλημα στήριξη των τραπεζών ή προστασία των δανειοληπτών η κυβέρνηση διαλέγει τις τράπεζες.

Τρέχουν να εφαρμόσουν την ευρωπαϊκή οδηγία για να διευκολύνουν τις πωλήσεις ΜΕΔ στα επενδυτικά ταμεία αλλά την οδηγία που θα προστατεύσει τους δανειολήπτες από τις καταχρηστικές ρήτρες των τραπεζών και τις εκποιήσεις εξπρές την έβαλαν στον πάγο, με αποτέλεσμα η κοινωνία να είναι έρμαιο των τραπεζών.

Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη πρέπει να αφήσει στην άκρη τις δικαιολογίες. Να απαντήσει επί της ουσίας γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμόσει αποτελεσματικά την οδηγία 93/13/ΕΟΚ ώστε να προστατεύσει την κοινωνία από την ασυδοσία των τραπεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση