ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακιντζί για Πρόεδρο: Δεν μπορεί να δικαιολογεί τη «λανθασμένη του πολιτική» με τη συνέντευξή μου

«Eίναι μάταιο να προσπαθεί (ο Νίκος Αναστασιάδης) να διαστρεβλώσει την αλήθεια»

ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχει στην συνέντευξή του στην Γενί Ντουζέν κάποιο στοιχείο με το οποίο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης να μπορεί να δικαιολογήσει «τη δική του λανθασμένη πολιτική», αναφέρει ο πρώην ηγέτης των Τ/κ, Μουσταφά Ακιντζί, σχολιάζοντας την γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, την Πέμπτη, με αφορμή εκείνη την συνέντευξη.

Σε ανάρτησή στα ΜΚΔ χθες, ο κ. Ακιντζί ανέφερε ότι δεν είναι μυστικό ότι έχει διαφορετική αντίληψη στην πολιτική με αυτούς που είναι στην εξουσία στην Τουρκία «και αυτούς που έχουν διοριστεί εδώ με διάφορες παρεμβάσεις».

Αυτά τα θέματα συμπεριλήφθηκαν επίσης στη συνέντευξή του, πρόσθεσε, με επαρκή σαφήνεια. «Ωστόσο, πουθενά στη συνομιλία ο κ. Αναστασιάδης δεν μπορεί να βρει ούτε ένα στοιχείο που να δικαιολογεί τη δική του λανθασμένη πολιτική. Και ο λόγος είναι, όπως έχω δηλώσει δεκάδες φορές, το γεγονός ότι ήταν στην πρώτη γραμμή εκείνων που εμπόδισαν την επίτευξη αποτελεσμάτων στο Κραν Μοντάνα με τη μαξιμαλιστική του στάση, μη αποδεχόμενος την πολιτική ισότητα των Τουρκοκυπρίων με όλα τα στοιχεία της».

Αυτό που συνέβη έχει πάρει τη θέση του στις σελίδες της ιστορίας, πρόσθεσε ο κ. Ακινζί λέγοντας ότι είναι μάταιο να προσπαθεί (ο Πρόεδρος Αναστασιάδης) «να διαστρεβλώσει την αλήθεια» χρησιμοποιώντας τη συνέντευξή του στην Γενί Ντουζέν.

ΣΧΟΛΙΑ

Κύριε Ακιντζί, η τελευταία κουβέντα που είπε στο Μοντπελεράν ο ΓΓ του ΟΗΕ ήταν αρκετή για να αντιληφθούμε ότι ούτε εσύ ούτε ο Αναστασιάδης είστε κούππες άπαννες!!

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση