ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αλληλεγγύη: Με Δελιμπαλτίδου «έκλεισε» το ψηφοδέλτιο στην Πάφο

Η ανακοίνωση του κινήματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την Βαρβάρα Δελιμπαλτίδου ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο η Αλληλεγγύη στην Πάφο, σύμφωνα με ανακοίνωση του κινήματος, επισημαίνοντας ότι οι υποψήφιοι δίνουν νέο αέρα στην επαρχία.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Κίνημα Αλληλεγγύη ανακοινώνει ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο της επαρχίας Πάφου, οι υποψήφιοι του οποίου δίνουν νέο αέρα στην επαρχία. Είναι νέοι, δραστήριοι και έτοιμοι να δώσουν μάχη για την επαρχία Πάφου, ώστε να μην αδικείται σε σχέση με άλλες επαρχίες.

Η ολοκλήρωση της ψηφοδελτίου έρχεται με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Βαρβάρας Δελιμπαλτίδου. Η Βαρβάρα Δελιμπαλτίδου είναι δικηγόρος, νομικός Σύμβουλος και διαμεσολαβήτρια. είναι ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του Σωματείου Ποντιακής Νεολαίας Κύπρου «Αναγέννηση». Περισσότερα για το βιογραφικό της Βαρβάρας Δελιμπαλτίδου μπορείτε να βρείτε εδώ:

Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι του Κινήματος Αλληλεγγύη για την επαρχία Πάφου είναι η Ανδρεάδης Τατιάνα, η Μαυράκη Κυριακή και ο Παπαγιάννης Χρίστος. Τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων για την επαρχία Πάφου έχουν αναρτηθεί σε αυτόν τον σύνδεσμο: https://www.allileggii.com/voyleytikes-ekloges/#ipopsifioipafou

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση