ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αν. Κυβερνητική Εκπρόσωπος - Στην Αυστραλία για εκδηλώσεις κατά της εισβολής

Η η κα Δόξα Κωμοδρόμου θα είναι η κύρια ομιλήτρια σε αντικατοχικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η κυπριακή ομογένεια στη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, την Καμπέρα, τη Βρισβάνη και το Σίδνεϊ

ΚΥΠΕ

Για την Αυστραλία αναχωρεί σήμερα η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Δόξα Κωμοδρόμου, όπου θα εκπροσωπήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στις εκδηλώσεις καταδίκης των μαύρων επετείων του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, η κ. Κωμοδρόμου θα είναι η κύρια ομιλήτρια σε αντικατοχικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η κυπριακή ομογένεια στη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα, την Καμπέρα, τη Βρισβάνη και το Σίδνεϊ.

Συμπληρώνεται ότι στις 16 Ιουλίου θα παραστεί στο μνημόσυνο που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ευσταθίου, χοροστατούντος του Κύπριου Επισκόπου Σωζοπόλεως Κυριακού, και θα καταθέσει στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη. Στεφάνι θα καταθέσει επίσης στο ελληνο-αυστραλιανό μνημείο της Μελβούρνης, ενώ θα επισκεφθεί το "Australian War Memorial" στην πρωτεύουσα Καμπέρα και θα έχει επαφές με κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά την παρουσία της στην Αυστραλία, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος θα έχει συναντήσεις με Πρόεδρους και στελέχη παροικιακών οργανώσεων, καθώς και με μέλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας Νοτίου Αυστραλίας – Κύπρου.

Προστίθεται πως στις 23 Ιουλίου, η κ. Κωμοδρόμου θα παραστεί στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων ηρώων και δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας και Ωκεανίας, κ.κ. Μακαρίου, με τον οποίο ακολούθως θα έχει χωριστή συνάντηση.

Η κ. Κωμοδρόμου, η οποία θα συνοδεύεται από τον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου στην Αυστραλία κ. Αντώνη Σαμμούτη, θα ξεναγηθεί επίσης στο Τμήμα των Κυπριακών αρχαιοτήτων του Μουσείου του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ

Απ΄ εκεί (ποτζί) μπορεί να περνά καλλύτερα η μπογιά της, στα τόσα που ακούστηκαν απ’ εδώ.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση