ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναλαμβάνει τα ηνία του ΥΠΕΞ ο Ιωάννης Κασουλίδης

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στο Προεδρικό Μέγαρο

ΚΥΠΕ

Ο Ιωάννης Κασουλίδης διαδέχεται σήμερα τον Νίκο Χριστοδουλίδη στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση του τελευταίου και την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υπουργού Εξωτερικών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Την τοποθέτηση του κ. Κασουλίδη ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι η παραίτηση του κ. Χριστοδουλίδη τον θλίβει ιδιαίτερα αλλά δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθεί την παραίτηση μετά τις εξελίξεις.

Ο κ. Κασουλίδης διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών στην Κυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα τον Απρίλιο του 1997. Τέθηκε για δεύτερη φορά επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας στην Κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, τον Μάρτιο του 2018, ενώ τον Μάρτιο του 2018 τον διαδέχτηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση