ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστασιάδης για OCCRP: Γνωρίζω τους συγγραφείς των ισχυρισμών

Προειδοποίηση του προέδρου της Δημοκρατίας ότι η υπομονή έχει και τα όρια της

Newsroom K

Σε μυθοπλασίες και προσπάθεια στοχοποίησης του ιδίου απέδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με τις φερόμενες δραστηριότητες του πρώην δικηγορικού του γραφείου. Στη συνέντευξή του στον Alpha ο Προέδρος της Δημοκρατίας με νόημα ανέφερε. «Είμαι απόλυτα γνώστης ποιοι τις κατευθύνουν και ποιοι είναι οι συγγραφείς. Δεν θέλω να πω πέραν τούτου απλά να προειδοποιήσω ότι η υπομονή έχει όρια. Δεν το αποδίδω σε πολιτικό κόμμα, για να είμαι δίκαιος, το πολιτικό κόμμα το ΑΚΕΛ αξιοποιεί αυτά που κάποιοι νομίζουν ότι με τα να τα προωθήσουν μέσω μια ΜΚΟ μπορούν να πλήξουν τον Νίκο Αναστασιάδη γιατί θεωρούν ότι τους αδίκησα. Στο σημείο αυτό ζητήθηκε από τον κ. Αναστασιάδη να διευκρινίσει τι ήταν αυτό που ενδεχομένως να προκάλεσε την αδικία.

Ερ: Τους αδικήσατε σε κάποιοι διορισμό - επαναδιορισμό

ΠτΔ: Ουδέν σχόλιο. Καλό είναι να μην λέγονται περισσότερα απ’ όσα πρέπει και να παίρνω μηνύματα από πολιτικούς της Ελλάδος ότι σε συνομιλίες που είχαν μαζί τους απειλούσαν ότι θα απαντήσουν.

Ερ: Είναι για τον κ. Στυλιανίδη

ΠτΔ: Όχι σας παρακαλώ δεν έκανα αναφορά κανενός ονόματος κανενός περιστατικού. Λέω ότι είναι καλύτερο να είναι προσεχτικότεροι. Νομίζουν ότι θα πλήξουν τον Νίκο Αναστασιάδη. Είναι πολλές οι απόπειρες που έγιναν. Μια νέα μυθοπλασία τα περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ο Νίκος Αναστασιάδης υποστήριξε πως το Διεθνές Παρατηρητήριο απάντησε πως «Ουδεμία παρανομία υπήρξε από πλευράς γραφείου. Η Κύπρος ήταν φορολογικός παράδεισος και δεν ήταν μόνο το πρώην δικηγορικό μου γραφείο που ασχολείτο με επενδυτές κατά κύριο λόγο Ρώσους. Το μέγα ερώτημα είναι ένα. Πως μετά 12 χρόνια θυμήθηκαν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης που από το 1997 που εκλέγηκε πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν πάτησε στο γραφείο του, δεν συμμετείχε τα θυμήθηκαν όλα αυτά». Ο κ. Αναστασιάδης διευκρίνισε ότι οι συνέταιροί του δεν σημαίνει πως παραβίασαν το νόμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X