ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναστασιάδης: Καυτή η υπουργική καρέκλα

Η παράδοση παραλαβή γραφείων στο Προεδρικό πριν την τελετή διαβεβαίωσης

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Πολύ πριν τα νέα κυβερνητικά μέλη παραλάβουν τα χαρτοφυλάκιά τους, στη μεγάλη αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στα γραφεία του επικοινωνιακού επιτελείου είχε ξεκινήσει η υποδοχή του νέας επικοινωνιακής ομάδας. Επίκεντρο των διαδικασιών, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ», το γραφείο της Κλέλιας Βασιλείου. Πρόδρομος Προδρόμου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αλλά και ο Λοΐζος Αντωνίου ετοιμαζόντουσαν για το διαδικαστικό μέρος του ανασχηματισμού, πραγματοποιώντας την τελευταία πρωινή συνάθροιση της επικοινωνιακής ομάδας του Προεδρικού, σε πλήρη σύνθεση.

Η κ. Βασιλείου ήταν αυτή που υποδέχθηκε τον διάδοχό της Παναγιώτη Σεντόνα, ο οποίος αφίχθηκε στο Προεδρικό σχεδόν μια ώρα πριν την τελετή διαβεβαίωσης. Αμέσως μετά στο γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου έφθασε και ο Κυριάκος Κούσιος, με τον Πρόδρομο Προδρόμου να τον καλωσορίζει. Ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την Κλέλια Βασιλείου, με χαλαρή και άνετη διάθεση.

Εν αντιθέσει με τις τελετές παράδοσης – παραλαβής στα υπουργεία, στο Προεδρικό Μέγαρο, τουλάχιστον για το γραφείο του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο Παναγιώτης Σεντόνας έτυχε μιας πρώτης ενημέρωσης από την κ. Βασιλείου.

Αργότερα στη μεγάλη αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου, οι παλιοί υπουργοί υποδεχόντουσαν τους νέους οι οποίοι σε κάποιες περιπτώσεις αφίχθηκαν με τη συνοδεία συγγενικών τους προσώπων αλλά και στενών συνεργατών τους.

Πάντως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο σε νέους αλλά και παλαιούς Υπουργούς τι αναμένει από αυτούς. Ο Νίκος Αναστασιάδης με το γάντι, τους υπενθύμισε πως η υπουργική καρέκλα αλλά και τα υπόλοιπα πόστα είναι καυτά και μόνο για ανάπαυση δεν προσφέρονται. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν παρέλειψε μετά το πέρας της τελετής και προτού αποσυρθεί στο γραφείο του, να ανταλλάξει χειραψίες με όλα τα πρόσωπα που ήταν στο Προεδρικό για κάποιο από τα νέα πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X