ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Δημητρίου για εκλογές ΔΗΣΥ: Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος

«Είμαστε μέλη της ίδιας οικογένειας», είπε η υποψήφια Πρόεδρος του κόμματος

«Θα στείλουμε το μήνυμα στην ευρύτερη κοινωνία των πολιτών ότι ο ΔΗΣΥ ενωμένος και ισχυρός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του», δήλωσε σήμερα η υποψήφια για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει νικητής και χαμένος στην εκλογική διαδικασία και ότι μαζί με τον Δημήτρη Δημητρίου θα συνεχίζουν μαζί και θα είναι δίπλα ο ένας στον άλλο.

Σε δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος για την προεδρία του ΔΗΣΥ, στο Πολυδύναμο Κέντρο στη Λάρνακα, η Αννίτα Δημητρίου είπε πως «σήμερα από αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν μπορεί να λείπει κανείς και καμία. Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί πρέπει να είναι ηχηρό, ισχυρή εντολή, ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι εδώ, ενωμένος, ισχυρός, πρωταγωνιστής στα πολιτικά δρώμενα». Πρόσθεσε πως «όσο πιο μαζική είναι η προσέλευση τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα».

Σε ερώτηση πώς θα βρει τον ΔΗΣΥ η επόμενη μέρα, απάντησε ότι «η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Να συνεχίσουμε. ενισχύοντας ακριβώς αυτή την προσπάθεια, πάντοτε συλλογικά, όλα αυτά τα οποία αυτές τις μέρες είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τον κόσμο, τα στελέχη μας να τα μετουσιώσουμε σε πράξη και βεβαίως να προχωρήσουμε σε όλα αυτά τα οποία έχουμε προγραμματίσει».

Ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Δημητρίου απάντησε ότι «από αύριο ο ΔΗΣΥ περνά σε μια νέα εποχή. Κρατάμε ό,τι κεκτημένο έχει κερδηθεί όλο αυτό το διάστημα και μαζί συνεχίζουμε». Ανέφερε, επίσης, πως «είναι μια εξελικτική, μια εκσυγχρονιστική, ανανεωτική προσπάθεια και χρειαζόμαστε όλες και όλους εκεί. Καμία και κανένας δεν περισσεύει, απεναντίας όσο περισσότεροι τόσο πιο ενδυναμωμένοι είμαστε και τόσο μεταφέρουμε επί ουσίας, στην ευρύτερη κοινωνία των πολιτών το πολιτικό μας μήνυμα, ότι ο ΔΗΣΥ ενωμένος και ισχυρός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του».

Κληθείσα να αναφέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τον χαμένο των εκλογών, είπε πως «δεν θεωρώ ότι υπάρχει νικητής και χαμένος, είμαστε όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας. Από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει και δημοσίως αλλά και προς τον καλό συνάδελφο (Δημήτρη Δημητρίου) ότι εκεί θα είμαστε, ο ένας δίπλα στον άλλο, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα». Αρα συνέχισε «είτε εγώ προσωπικά είμαι η επιλογή, είτε ο καλός συνάδελφος ο Δημήτρης Δημητρίου από την πρώτη στιγμή θα είμαστε μαζί για να συνεχίσουμε δίπλα δίπλα αυτή την προσπάθεια».

Σε ερώτηση κατά πόσον έχει άγχος από τη συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία η κα. Δημητρίου απάντησε πως «έχουμε τόση ενθάρρυνση από τον κόσμο και εισπράττουμε τόση δύναμη από τον κόσμο, που δεν υπάρχει άγχος. Εξάλλου δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι εκλογές, δεν πρέπει να μας φοβίζει η ετυμηγορία του κόσμου». Επανέλαβε επίσης ότι «ο κόσμος είναι εκπρόσωποι μας, ο κόσμος αποφασίζει εάν θα μας παραδώσει τη σκυτάλη ή εάν θα μας την αφαιρέσει.

Εμείς εκεί, υπηρέτες του, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε κάτω από το πρίσμα της συλλογικότητας για όλα αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε μικρά και μεγάλα, ανήκοντας και εκπροσωπώντας τον ΔΗΣΥ και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό». Τέλος, η Αννίτα Δημητρίου ευχαρίστησε «τον κόσμο που ήδη έχει ανταποκριθεί» και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και κάλεσε «όλους, τα στελέχη, τους φίλους της παράταξης να μας ενισχύσουν σ’ αυτή την πρώτη πράξη ενότητας, στην οποία προχωρούμε σήμερα όλες και όλοι μαζί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Εκλογές  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σχεδόν κάθε τύπου πολίτης είναι υποψήφιος για τις Δημοτικές εκλογές - Αθάνατες παραμένουν οι κάρτες
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ