ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άντρος: Παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα των ενοικίων

Απασχολεί χιλιάδες συμπατριώτες μας είτε ιδιοκτήτες είτε ενοικιαστές, αναφέρει σε δήλωση του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Εξακολουθεί, δυστυχώς, να παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα των ενοικίων. Είναι ένα σημαντικότατο ζήτημα, το οποίο απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας, είτε ως ιδιοκτήτες, είτε ως ενοικιαστές. Απευθύνουμε για πολλοστή φορά έκκληση προς την κυβέρνηση να ασχοληθεί πολύ σοβαρά και πολύ συγκεκριμένα με το όλο θέμα» αναφέρει σε δήλωση του ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Τονίζει παράλληλα πως «επιμένουμε ότι η λύση του προβλήματος μπορεί να βρεθεί σε μια από κοινού ανάληψη ενός μέρους των ενοικίων των οποίων θα πρέπει να καταβληθούν. Ένα μέρος θα πρέπει να επιβληθεί από τον ενοικιαστή, ένα μέρος θα πρέπει να το επιβαρυνθεί ο ιδιοκτήτης και θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τι ποσοστό θα μπορούσε το κράτος να αναλάβει, έτσι ώστε να επιλυθεί αυτό το σημαντικότατο ζήτημα το οποίο επηρεάζει εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες και χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

«Έκκληση μας προς την κυβέρνηση είναι να ασχοληθεί σοβαρά με το συγκεκριμένο ζήτημα και να προτείνει λύσεις», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση