ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά για την απουσία του από την Επ. Παδείας ο Προδρόμου

Απουσία η οποία πυροδότησε τις αντιδράσεις των βουλευτών της επιτροπής

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής των Αντιπροσώπων και την απουσία του Υπουργού, Πρόδρομου Προδρόμου, απουσία η οποία πυροδότησε τις αντιδράσεις των βουλευτών της επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής και κάποια δημοσιεύματα, πρέπει ως Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας εκπροσωπήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπως είχε προβλεφθεί.

Ο Υπουργός δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της διότι σήμερα υπήρχε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στη συνέχεια της οποίας είχε υποχρεώσεις για απορρέοντα θέματα που έπρεπε να τύχουν άμεσου χειρισμού σε συνεργασία και με άλλους Υπουργούς.

Αποτελεί πάγια πρακτική να μην προγραμματίζεται παρουσία του Υπουργού σε συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών κατά τις ημέρες που υπάρχει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και για το λόγο αυτό δεν υπήρχε συνεννόηση για να παρευρεθεί σήμερα ο Υπουργός στη Βουλή.  

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση