ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕ: Σχήμα οξύμωρο οι λέξεις ΑΚΕΛ και υπόληψη

Οι λέξεις ΑΚΕΛ και υπόληψη, είναι σχήμα οξύμωρο να βρίσκονται μαζί στην ίδια πρόταση, είπε

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, απαντά στο ΑΚΕΛ, αναφέροντας ότι είναι «σχήμα οξύμωρο να βρίσκονται μαζί σε μία πρόταση οι λέξεις ΑΚΕΛ και υπόληψη»

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του κ. Πελεκάνου:

Η μνήμη της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, δεν μπορεί να είναι τόσο ρηχή.

Πώς μπορεί να μη θυμούνται ότι είναι σε σπίτι βουλευτή και χρηματοδότη του ΑΚΕΛ που έλαβε χώρα η παράσταση που εξέθεσε τη χώρα μας, στην εκπομπή του Αλ Τζαζίρα.

Πώς τους διαφεύγει ότι είναι το δικό τους κόμμα, που στάθηκε ανάχωμα στο κλείσιμο των εταιρειών κέλυφος, μέσω των οποίων διακινείτο το μαύρο χρήμα;

Εσκεμμένα θέλουν να αγνοούν ότι είναι επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη που έκλεισαν 70 χιλιάδες λογαριασμοί ενώ είναι επίσης επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη που θεσμοθετήθηκε η επιπλέον υποχρέωση της δημιουργίας μητρώου τελικών δικαιούχων, των πραγματικών δηλαδή μετόχων των εταιρειών.

Και είναι επί διακυβέρνησης Αναστασιάδη που έκλεισε ξένη τράπεζα, η οποία καταδικάστηκε από διεθνή δικαστήρια για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ στην Κύπρο το ΑΚΕΛ έδινε μάχη στήριξης της.

Ξεχνούν ότι το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα που λεηλάτησε το ταμείο συντάξεων της CYTA και φυλακίστηκαν για αυτό υψηλόβαθμα στελέχη του.

Καταγγέλλουν νόμιμες πράξεις μόνο και μόνο με εικασίες και οι ίδιοι δέχονται για το κόμμα τους ανώνυμες εισφορές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Διέγραψαν το δεύτερο τη τάξει στέλεχος τους και μέχρι σήμερα δεν έχουν εξηγήσει στην κοινωνία ακόμη και στα ίδια τους τα μέλη, το αδίκημα του.

Το ΑΚΕΛ είναι το κόμμα που έσερνε στα δικαστήρια μεγαλοεργολάβος διεκδικώντας 22 εκ. ευρώ καταθέτοντας στοιχεία φωτιά για τη διαπλοκή που λάμβανε χώρα κατά την περίοδο διακυβέρνησης τους.

Είναι μεταξύ πολλών άλλων, το κόμμα που έφτασε στο έσχατο σημείο ανυποληψίας εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, για να εισπράξουν οι επαρχιακές του επιτροπές, επιδόματα που προορίζονταν για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Για αυτό λοιπόν, επειδή αναφέρονται και σε έννοιες όπως η υπόληψη, τους επισημαίνουμε ότι οι λέξεις ΑΚΕΛ και υπόληψη, είναι σχήμα οξύμωρο να βρίσκονται μαζί στην ίδια πρόταση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση