ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά στον Ευσταθίου ο Σιζόπουλος: Ουδέποτε θα έλεγα κάτι τέτοιο για τον οποιονδήποτε

Η ανάρτηση του Προέδρου της ΕΔΕΚ στον ανεξάρτητο Βουλευτή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Πέρα από τις όποιες πολιτικές η άλλες διαφωνίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα έλεγα κάτι τέτοιο για τον οποιονδήποτε. Ούτε ως γιατρός ούτε ως άνθρωπος»! αναφέρει σε ανάρτηση του ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος αναφορικά με τα όσα είπε ο ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Κωστής Ευσταθίου στην εκπομπή του Οmega, «Eνημέρωση Τώρα», όπου μίλησε με έντονο ύφος.

Η ανάρτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλετής, έκανε λόγο για χυδαία προπαγάνδα που δείχνει όπως είπε το επίπεδο του ανδρός.

«Έχει φτάσει στο σημείο ο Μαρίνος ο Σιζόπουλος, να με λοιδωρεί χρησιμοποιώντας και προσβάλλοντας τον πατέρα μου, τον αδερφό μου - που μακάρι να μπορούσε να εργαστεί υπέρ της υποψηφιότητας Κολοκασίδη και θα τον βοηθούσα με τα 15 μου -, δεν μπορεί όμως. Έχει φτάσει στο σημείο ο Σιζόπουλος να βάζει στο βρομόστομά του ακόμα και τον γιο μου που έχασα πριν 5 χρόνια, για να με κατηγορήσει. Αυτός είναι ο Μαρίνος Σιζόπουλος». Συνεχίζοντας, ο κος Ευσταθίου δήλωσε για τον Σιζόπουλο πως «Αυτός ο άθλιος κάνει επιχείρημα εναντίον μου,» επαναλαμβάνοντας ότι μακάρι να μπορούσε η οικογένειά του να βοηθήσει όσο μπορούσε τον Γιώργο Κολοκασίδη «για να στήσουμε ξανά τη γραμμή της ΕΔΕΚ, την οποία ξεπούλησαν για να πάρουν 1-2 Υπουργεία.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση