ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά στο ΑΚΕΛ με στοιχεία η Κυβέρνηση: Tο 27,7% που παρέδωσαν πώς θα το χαρακτήριζαν;

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη μείωσε κάθετα το ποσοστό κινδύνου φτώχειας, αναφέρει σε γραπτή του απάντηση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Με στοιχεία απαντά η Κυβέρνηση στο ΑΚΕΛ περί φτώχειας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το ΑΚΕΛ λέει ότι το ποσοστό του 19% αποτυπώνει την τραγική κατάσταση στην οποία οδηγεί την κοινωνία η Κυβέρνηση Αναστασιάδη. Αν το 19% είναι τραγικό, το 27,7% που παρέδωσε το ΑΚΕΛ πώς θα το χαρακτήριζαν;

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη μείωσε κάθετα το ποσοστό κινδύνου φτώχειας.

Διότι το δίκτυο προστασίας δεν δημιουργείται με συνθήματα. Απαιτεί πολιτική βούληση, ισχυρή οικονομία, προγράμματα στήριξης και κυρίως μεγάλες θεσμικές αλλαγές όπως το ΓΕΣΥ, το ΕΕΕ, η στεγαστική πολιτική κ.λ.π.

Επισυνάπτονται στοιχεία.

ΚΕ: «Το ΑΚΕΛ επέλεξε τον κατήφορο και δεν θα το ακολουθήσουμε» 

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον κατήφορο που το ΑΚΕΛ επέλεξε. Το μόνο που θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε είναι πως ανάλογες μεθόδους χρησιμοποίησε και προ των Βουλευτικών Εκλογών και η απάντηση του λαού δεν φαίνεται να επιδοκίμασε μεθόδους που, αντί του συμφέροντος του συνόλου υπηρετούν μόνο κομματικές σκοπιμότητες για ψηφοθηρία», αναφέρει σε γραπτή του απάντηση προς το ΑΚΕΛ για τις επικρίσεις κατά του Προέδρου και της Κυβέρνησης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Αναφέρει πως το ΑΚΕΛ, πέρσι τέτοιες μέρες, εν μέσω πανδημίας είχε θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο για παράλυση του κράτους, με την καταψήφιση του Προϋπολογισμού και φέτος "προπαγανδίζοντας, για άλλη μια φορά, επιχειρεί να στήσει ξανά το ίδιο σκηνικό.

Σύμφωνα με τον ΚΕ, το ΑΚΕΛ όχι μόνο δεν θα ψηφίσει τον προϋπολογισμό, αλλά ένα χρόνο και μερικούς μήνες πριν τις εκλογές του 2023, και ελάχιστους μόνο μήνες μετά «το εκλογικό του φιάσκο στις Βουλευτικές Εκλογές», εμφανίζεται και πάλι ως ο κύριος αποσταθεροποιητικός παράγοντας, «ως νοσταλγός του χάους και της διάλυσης».

«Για να πετύχει τι; Για να μην ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, για να μην μπορούν να χρηματοδοτηθούν τα μεγάλα έργα που σχεδιάστηκαν, να μην εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις;», διερωτάται ο κ. Πελεκάνος και καταλήγει πως έννοιες όπως ευθύνη και σοβαρότητα, «έχουν πάρει διαζύγιο από το ΑΚΕΛ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση