ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ για ΑΚΕΛ: Μας συνήθισαν σε ατάκες και ευφάνταστες ανακοινώσεις

«Η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην δήλωση του ΑΚΕΛ ότι «οι 100 εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του 'δεσμεύομαι'», εξέδωσε ο ΔΗΣΥ, αναφέροντας ότι η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στο ΑΚΕΛ μας συνήθισαν σε ατάκες, συνθήματα και ευφάνταστες ανακοινώσεις.

Τους συστήνουμε όμως υπομονή και σύνεση. Ας μελετήσουν τους 100 άξονες, τους 8 πυλώνες των προτάσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού και ας έρθουν να συζητήσουμε επί της ουσίας. Με χαρά θα ακούσουμε ουσιαστική κριτική.

Η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Εμείς συνεχίζουμε. Να καταθέτουμε προτάσεις για την επόμενη μέρα. Να ξεδιπλώνουμε το σχέδιο του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού για το πώς θα εξελίξουμε τις προοπτικές του τόπου και των πολιτών με διασφάλιση της σιγουριάς, της ασφάλειας και της σταθερότητας της κοινωνίας και της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση