ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απαντά το ΕΛΑΜ στο ΑΚΕΛ για την «πόρτα» στην προεδρία της υποεπιτροπής

Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απάντηση δίδει το ΕΛΑΜ στο ΑΚΕΛ το οποίο νωρίτερα με ανακοίνωση του εξέφρασε εκ νέου τη διαφωνία του με την παραχώρηση προεδρίας επιτροπής στο ΕΛΑΜ, αναφέροντας ότι δεν θα συμμετέχει στις εργασίες της υποεπιτροπής που θα προεδρεύει το εν λόγω κόμμα. Το ΕΛΑΜ κάνει λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το ΑΚΕΛ από τις δύο διαδοχικές του ήττες.

 Αυτούσια η ανακοίνωση:

Την ώρα που η κοινωνία ψάχνει λύσεις στα καθημερινά της προβλήματα και ζητά σοβαρότητα από τις πολιτικές δυνάμεις που την αντιπροσωπεύουν στο Κοινοβούλιο, το ΑΚΕΛ αρνείται να αντιληφθεί τις ανάγκες του λαού, δηλώνοντας ότι δεν θα συμμετέχει στην Επιτροπή την οποία θα προεδρεύει το ΕΛΑΜ.

Αντιλαμβανόμαστε ότι το ΑΚΕΛ θέλει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις δύο διαδοχικές εκλογικές του ήττες, προσπαθώντας να κρυφτεί πίσω από ιδεολογικές αγκυλώσεις και πρακτικές κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου κανείς δεν είχε το δικαίωμα της αντιποπολίτευσης και της αντίθετης γνώμης.

Οφείλουμε όμως να τους ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στο 2021, όπου τέτοια καθεστώτα βρίσκονται θαμμένα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εν πάσει περιπτώσει, σας αφήνουμε στην κρίση του λαού. Παρά το μίσος και το μένος που εκφράζετε κατά του ΕΛΑΜ, είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε σε όποια επιτροπή θα προεδρεύουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση