ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση ΔΗΣΥ σε Μαυρογιάννη - Αντί συνθημάτων αναμένουμε τις δικές του προτάσεις

Υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση, αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις, απαντά ο Δημοκρατικός Συναγερμός στον Ανδρέα Μαυρογιάννη ο οποίος σχολίασε τις εξαγγελίες του κ. Νεοφύτου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο κύκλος της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ κλείνει.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Μετά την ανακοίνωση - σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψηφίος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση.

Υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις.

Η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε.

Είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση