ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση KE για ακρίβεια: Ο λαϊκισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται

Είναι τα ίδια στατιστικά που δείχνουν την Κύπρο να έχει σταθερά ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το ΑΚΕΛ, με την επίκληση των στατιστικών της Eurostat επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της κυβέρνησης, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, απαντώντας στο ΑΚΕΛ.

Όπως αναφέρει, το ΑΚΕΛ «με την a la carte επίκληση των στατιστικών της Eurostat», επιβεβαιώνει τα όσα ανέφερε στη χθεσινή της ανακοίνωση η κυβέρνηση.

Ο κ. Πελεκάνος σημειώνει ότι είναι τα ίδια στατιστικά που δείχνουν την Κύπρο να έχει σταθερά ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, να έχει εξαλείψει την ανεργία, να έχει μειώσει στο μισό τα νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν σοβαρή υλική στέρηση και να καταγράφει τις καλύτερες επιδόσεις από το 2005, όπου υπάρχουν στοιχεία σε σειρά οικονομικών δεικτών.

«Συνεχίζουν να αναφέρονται στην ΑΤΑ, θεωρώντας ότι οι συμπολίτες μας ξεχνούν πως είναι επί διακυβέρνησης τους που καταργήθηκε και ότι είναι η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη που την έχει επαναφέρει», προσθέτει.

«Ενώ ο λαϊκισμός του ΑΚΕΛ θα συνεχίζεται, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χωρίς να ρισκάρει το μέλλον της χώρας, να βρίσκει λύσεις για να αντιμετωπίζει είτε τις κρίσεις που δημιούργησαν όταν κυβερνούσαν είτε τις εισαγόμενες κρίσεις της πανδημίας και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία», καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση