ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση Μ. Δρουσιώτη στον Αναστασιάδη: «Η αλήθεια είναι που μου δίνει δύναμη και αντοχές»

«Σε ό,τι αφορά εμένα, κανένας δεν με έχει τσακώσει ψευδόμενο, ούτε στα βιβλία μου, ούτε στα χιλιάδες άρθρα που έχω δημοσιεύσει», αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η αλήθεια είναι που μου δίνει δύναμη και αντοχές», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Μακάριος Δρουσιώτης προς απάντηση σε ανακοίνωση του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Όπως αναφέρεται στη δήλωση του κ. Δρουσιώτη, «σε ανακοίνωση του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναφέρει ότι το μόνο που πρέπει να με φοβίζει είναι η αλήθεια. Τουναντίον, η αλήθεια είναι που μου δίνει δύναμη και αντοχές» και προστίθεται ότι «η κοινή γνώμη έχει αντίληψη της σχέσης του καθενός με την αλήθεια».

«Σε ό,τι αφορά εμένα, κανένας δεν με έχει τσακώσει ψευδόμενο, ούτε στα βιβλία μου, ούτε στα χιλιάδες άρθρα που έχω δημοσιεύσει», αναφέρει ο κ. Δρουσιώτης.

Αναστασιάδης: «Το µόνο που πρέπει να τον φοβίζει είναι η αλήθεια»

Το όποιο πόρισμα θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στην οποία χαιρετίζει την έναρξη διερεύνησης «ψευδών και ατεκμηρίωτων ισχυρισμών και μιας αναπαραγόμενης μυθοπλασίας» που τον φέρει ως εμπλεκόμενο σε πράξεις διαφθοράς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αναστασιάδης, αναφέρει ότι, με αφορμή την ανακοίνωση διορισμού της Gabrielle Louise Mclntyre για διερεύνηση «των κακόβουλων και συκοφαντικών ισχυρισμών που περιέχονται στο βιβλίο "Κράτος Μαφία" του "ερευνητή" κ. Μακάριου Δρουσιώτη», χαιρετίζει, «με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη διερεύνησης Ψευδών και ατεκμηρίωτων ισχυρισμών και μιας αναπαραγόμενης μυθοπλασίας» που όπως λέει, τον φέρει ως «εμπλεκόμενο σε πράξεις διαφθοράς».

«Ήταν και παραμένει η θέση μου πως το όποιο πόρισμα θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα», αναφέρει.

Στους ισχυρισμούς, όπως σημειώνει, πως η απόφαση για λήψη δικαστικών μέτρων εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη αποσκοπεί στον εκφοβισμό του, λέει ότι «δεν αποτελεί παρά ένα νέο εύρημα του "ερευνητή" εν όψει των αποκαλυπτηρίων του».

«Επιθυμώ να διαβεβαιώσω αλλά και να επισημάνω στον κ. Δρουσιώτη πως το μόνο που πρέπει να τον φοβίζει είναι η αλήθεια! Και η αλήθεια είναι τα όσα Ψευδώς και επί σκοπώ κατέγραψε στα βιβλία του κατ 'αντίθεση με τις επιστολές, τα σημειώματα και τις μελέτες που ο ίδιος συνέτασσε και μου επέδιδε κατά την υπηρεσία του ή και μεταγενέστερα», αναφέρεται στην δήλωση. Όπως θα πρέπει να τον φοβίζουν, συνεχίζει, «οι εκ προθέσεως διαστρεβλώσεις κειμένων, αντιφατικών και αναληθών ισχυρισμών και αυτοδιαψεύσεων αλλά και τα όσα τεκμήρια θα κατατεθούν στην Επιτροπή και το Δικαστήριο, που καταρρίπτουν ένα προς ένα τα κακόβουλα και συκοφαντικά ψεύδη του».

«Είμαι βέβαιος, πως ως λάτρης της αλήθειας, θα έχει την τόλμη να εκθέσει τα μυθεύματα του τόσο στην Επιτροπή κατά της Διαφθοράς όσο και στο Δικαστήριο», αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης.

Κλείνοντας, σημειώνει πως, εν αναμονή της έρευνας περιορίζεται στα ελάχιστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση