ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απάντηση Πετρίδη σε Πελεκάνο για το αν είναι υποψήφιος για τα λεφτά

Σημείωσε ότι διέκοψε μία καριέρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Αναστασιάδη με μικρότερο μισθό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Απάντηση στο ερώτημα του πρώην αντιπρόέδρου του ΔΗΣΥ και νυν υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ, Μάριου Πελεκάνο, εάν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής για τα λεφτά, έδωσε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο τέως υπουργός Οικονομικών και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Αρνούμενος το πιο πάνω, σημείωσε ότι διέκοψε μία καριέρα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να γίνει υπουργός στην κυβέρνηση Αναστασιάδη με μικρότερο μισθό. Τόνισε ότι θα μπορούσε να συνέχιζε με την καριέρα του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία μετά από 12 χρόνια θα προχωρούσε.

Στη συνέτευξή του την περασμένη Κυριακή στην «Κ» και ερωτηθείς, αν θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτό που τον αφορά είναι μόνο η θέση και όχι το καλό του κόμματος στο οποίο ανήκει, ο κ. Πελεκάνος απάντησε «όσοι δεν γνωρίζουν το παρελθόν μπορεί και να το πουν. Δεν λαμβάνω αποφάσεις βάσει του ποσού που θα μπαίνει στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Παραιτήθηκα από έμμισθος δημοτικός σύμβουλος και πήγα στο ΚΟΑΓ, άφησα τη θέση μου σε τράπεζα στο εξωτερικό και επέστρεψα στην Κύπρο δημιουργώντας τη δική μου δουλειά, ξεκινώντας ουσιαστικά από το μηδέν. Ούτε για τριάντα χιλιάδες, ούτε για τριάντα αργύρια θα πρόδιδα τα πιστεύω μου», τονίζοντας παράλληλα ότι «με την ίδια λογική, και ο κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης που σήμερα επιτίθεται σε μένα και που επιτίθετο στον ΔΗΣΥ αμέσως μετά την εκλογή της νέας ηγεσίας και σήμερα είναι στο ψηφοδέλτιο, το κάνει και αυτός για τα λεφτά;».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση