ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ για ευνοϊκή μεταχείριση της Εισαγγελίας εξέδωσε ο Μ. Σιζόπουλος

Εκτιμώ ότι δεν είναι τυχαίος και ο χρόνος που έχει επιλεγεί, τόσο για την επαναδημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος, όσο και για την έκδοση της ανακοίνωσης, είπε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Απάντηση στην ανακοίνωση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ την Τετάρτη, στην οποία επικρίνει την Εισαγγελία ότι επεφύλαξε ευνοϊκή μεταχείριση στον Μαρίνο Σιζόπουλο και δεν προχώρησε σε άρση της Βουλευτικής του ασυλίας για δήθεν διάπραξη σοβαρών ποινικών αδικημάτων εκ μέρους του, γεγονός που οδήγησε τον τέως Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του, έδωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

Σύμφωνα με τον κ. Σιζόπουλο, για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε με κάθε λεπτομέρεια και με κατάθεση εγγράφων η Βουλή το 2021, ενώ προσθέτει πως η καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση του θέματος έγινε από τον ίδιο τον Μάρτιο του 2019.

«Τίθεται το ερώτημα ποιοι είναι οι λόγοι για επαναφορά του θέματος με στρεβλώσεις και απόκρυψη δεδομένων στη δημοσιότητα για ακόμα μια φορά, πριν από εκλογές;», προσθέτει, απευθύνοντας ταυτόχρονα το ερώτημα γιατί η ηγεσία του ΑΚΕΛ δεν επέδειξε ευαισθησία στις περιπτώσεις πραγματικών σκανδάλων όπως το χρηματιστήριο, η υπόθεση Focus, ο Συνεργατισμός και οι τράπεζες.

«Εκτιμώ ότι δεν είναι τυχαίος και ο χρόνος που έχει επιλεγεί, τόσο για την επαναδημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος, όσο και για την έκδοση της ανακοίνωσης. Διερωτώμαι λοιπόν ποια είναι τα κίνητρα πίσω από τη συγκεκριμένη ενέργεια», ανέφερε ο κ. Σιζόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο, «προφανώς στοχεύει στη δημιουργία προβλημάτων στη συζήτηση για ενδεχόμενη στήριξη της υποψηφιότητας του Ανδρέα Μαυρογιάννη». «Η μέχρι σήμερα στάση της ηγεσίας του ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει τις υπόνοιες ότι ουσιαστικά δεν επιθυμεί τη συνεργασία με την ΕΔΕΚ και ενδεχομένως και με το ΔΗΚΟ», συμπλήρωσε σχετικά.

Ειπλέον, αναφέρεται πως σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τους λόγους μη άρσης της ασυλίας του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. «Εγώ κατήγγειλα την υπόθεση για διερεύνηση και δεν είμαι εγώ ο ύποπτος ούτε εγώ που πρέπει να λογοδοτήσω. Από εκεί και πέρα μπορείτε να ρωτήσετε το Αρχηγείο Αστυνομίας όπου έκανα την καταγγελία για την διερεύνηση την οποία έκανε και την Εισαγγελία για τις οποιεσδήποτε αποφάσεις», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση