ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απασφάλισε ο Αβέρωφ κατά ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη

Παζάρια, διαφθορά και Κυπριακό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Προς πάσα κατεύθυνση και με κεντρικούς δέκτες των πυρών του το ΔΗΚΟ και τον Νίκο Χριστοδουλίδη αλλά και ΑΚΕΛ και Ανδρέα Μαυρογιάννη ο Αβέρωφ Νεοφύτου μίλησε όντας καλεσμένος ραδιοφωνικά στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά προς «κάποιους» που στην προσπάθεια τους να χτυπήσουν τον ΔΗΣΥ υιοθετούν πρόσωπα που προσφέρθηκαν να χτυπήσουν την παράταξη ενώ στη συνέχεια οι αναφορές προς ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και τους υποψηφίους που θα στηρίξουν έγιναν ακόμη πιο συγκεκριμένες.

Ανέφερε πως η επιλογή του Δημοκρατικού Κόμματος για την στήριξη Νίκου Χριστοδουλίδη ήταν προαποφασισμένη αφήνοντας αιχμές για το εάν και κατά πόσο ο εκάστοτε Υπουργός Εξωτερικών περιλαμβάνει στο χαρτοφυλάκιο του το Κυπριακό.

Η επίθεση συνεχίστηκε προς το Δημοκρατικό Κόμμα και την απόφαση του να καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό με το επιχείρημα ότι πρόκειται για την πιο διεφθαρμένη Κυβέρνηση καθώς και τους χειρισμούς της για το Κυπριακό.

ΑΚΕΛ και Μαυρογιάννης δεν γλίτωσαν από τα πυρά του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού να υπογραμμίζει πως την ίδια στιγμή που το ΑΚΕΛ κατηγορούσε την Κυβέρνηση για τους χειρισμούς στο Κυπριακό –χαρακτηριστική αναφορά πως η Κυβέρνηση «έθαψε» το Κυπριακό- εντούτοις επέλεξε να στηρίξει την υποψηφιότητα του διαπραγματευτή της Κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Σε οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος, τα κόμματα κατεβαίνουν στις εκλογές με το δικό τους υποψήφιο, ενώ στην Κύπρο πάνε στο παζάρι για να δουν ποιός είναι δημοφιλής και να τον επιλέξουν, είπε ο κύριος Νεοφύτου.

Καταληκτικά διερωτήθηκε σε ποιά κανονική χώρα, μέλος ενός κόμματος δηλώνει ανεξάρτητος και κατέρχεται στις εκλογές, ως υποψήφιος άλλου κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση