ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απειλεί τ/κ πολιτικούς με νέα ροζ βίντεο Τούρκος μαφιόζος

Εν αναμονή νέων «αποκαλύψεων» στα κατεχόμενα

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Η πολιτική κρίση που ξέσπασε στα κατεχόμενα με την διάλυση της τριμερούς «κυβέρνησης συμμαχίας» και κορυφώθηκε με την αποκάλυψη ενός βίντεο-ντοκουμέντου που αφορούν τις προσωπικές στιγμές του «Πρωθυπουργού», Ερσάν Σανέρ συνεχίζεται και λαμβάνει νέες διαστάσεις. Χθες, δια μέσου του διαδικτύου τα κατεχόμενα «χτύπησε» ο γνωστός Τούρκος μαφιόζος Σεντνάτ Πεκέρ. Ο κ. Πεκέρ ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να δώσει στην δημοσιότητα νέα ντοκουμέντα που αφορούν τις προσωπικές στιγμές διάφορων τ/κ πολιτικών.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τον τ/κ τύπο, ντοκουμέντα που αφορούν προσωπικές στιγμές τ/κ πολιτικών που είχε στην κατοχή του ο τ/κ «επιχειρηματίας» Χαλίλ Φάλγιαλι ήρθαν στην κατοχή του κ. Πεκέρ και των συνεργατών του. Ο κ. Πεκέρ, ο οποίος επιθυμεί να εκδικηθεί τον τ/κ πολιτικό κόσμο εξαιτίας διαφωνιών της προηγούμενης περιόδου, είναι έτοιμος και πρόθυμος να προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις που αναμένεται να προκαλέσουν ισχυρούς κλυδωνισμούς στο τ/κ πολιτικό προσκήνιο.

Η πληροφορίες για τα νέα βίντεο

Στα κατεχόμενα κυκλοφορεί η πληροφορία ότι την «υπόθεση Σανέρ» ενδέχεται να ακολουθήσουν άλλες παρόμοιες υποθέσεις, στις οποίες θα πρωταγωνιστούν κορυφαία στελέχη του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο κ. Πεκέρ, ο ηγέτης μιας εγκληματικής οργάνωσης στην Τουρκία, που διώχθηκε για επιβαρυμένη ισόβια κάθειρξη και έως 392 χρόνια, ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε ορισμένα βίντεο που προηγουμένως είχε στην διάθεση του ο Χαλίλ Φάλγιαλι. Απευθυνόμενος στους τ/κ πολιτικούς στον λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Πεκέρ απευθύνθηκε στους τ/κ σε απειλητικό τόνο.

Εν τω μεταξύ, η «αστυνομία» χθες συνέλαβε την γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο, με το οποίο σχετίζεται ο κ. Σανέρ. Και αυτό συνέβη παρά την απόπειρα του κ. Σανέρ να παρουσιάσει την όλη υπόθεση ως «ένα στημένο σχέδιο» της μαφίας και των αντιπάλων του στο μεγάλο συνέδριο του κόμματος του, το οποίο δρομολογήθηκε με την χρήση μια σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας των ελεύθερων περιοχών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση