ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αποποιείται της αποζημίωσης η Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

Ενοχλημένα τα μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής από τον θόρυβο που προκλήθηκε

Newsroom K

Με μια ανακοίνωσή της με ευδιάκριτο το στοιχείο της έντονής ενόχλησης τα τέσσερα μέλη της Ερευνητικής Επιτροπής των κατ’ εξαίρεση Πολιτογραφήσεων Αλλοδαπών Επενδυτών και Επιχειρηματιών αποποιήθηκαν του οποιουδήποτε ποσού που θα λάμβαναν ως αποζημίωση.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν την έναρξη των σημερινών εργασιών τα τέσσερα μέλη της Επιτροπής ομόφωνα πληροφορούν: Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την Τρίτη 19/1/2021 να αποποιηθεί οποιασδήποτε αποζημίωσης τιμητικής ή άλλως πως. Για την εν λόγω απόφαση είχε ενημερώσει προφορικά την ίδια μέρα τον Γενικό Εισαγγελέα.

Η Επιτροπή εκφράζει την έντονη ενόχλησή της για τη διάσταση που πήρε το όλο θέμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «πως η Επιτροπή δεν είναι δυνατόν να ανεχθεί τον περισπασμό που της προκαλεί η προσπάθεια διασυρμού της για θέματα που σχετίζονται με την τιμητική της αποζημίωση ή και για οποιονδήποτε άλλο λόγο σχετιζόμενο με τα μέλη της».

Ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση πως η Επιτροπή ουδέποτε ζήτησε η ίδια αύξηση της τιμητική αποζημίωσης πέραν του ποσού των 10 χιλιάδων ευρώ αν μέλος για ολόκληρη τη θητεία της. Αναφέρει πως μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί οτιδήποτε. Στην ανακοίνωση τονίζεται πως οποιοδήποτε ποσό έχει εγκριθεί ως τιμητική αποζημίωση έγινε με πρωτοβουλία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Να είστε σίγουροι ότι ΑΝ εξαρτάτο αυτό ΜΟΝΟΝ από τον πρώην Πρόεδρο του Ανωτάτου Μύρωνα Νικολάτο και βάσει των απίστευτων που έπραξε όταν δίκαζε την Τράπεζα Κύπρου* κι οι άλλοι κατά πλειοψηφίαν έντιμοι δεν συνέπλευσαν μαζί του αυτός ο γνωστός πιά σε εμάς, θα απαιτούσε χωρίς αιδώ πολύ υψηλότερη αμοιβή!!!

* O MN απλά αθώωσε την Τράπεζα Κύπρου ταυτόχρονα με την διαγραφή του χρέους στην ΤΚ της ....κόρης του!!!! Αυτά γιά να κατανοεί ο Κοιμώμενος Λαός ποιοί τον διοικούν

Γιάννης Σαβεριάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Το πολιτικό απόθεμα τελειώνει στον ΔΗΣΥ

«"Η απουσία ελπίδας, η έλλειψη στρατηγικής και το αφήγημα του παρελθόντος" και προσθέτω, και τα σκάνδαλα ...»
ΑΚΑ  |  10:43

Τι φέρνει η επίσκεψη Μπορέλ

«Ζοζέπ Μπορέλ, ένας φοβιτσιασμένος και καλοπληρωμένος υπάλληλος της ΕΕ που στο άκουσμα και μόνο του ονόματος ...»
ΑΚΑ  |  10:40

Οι απαντήσεις του Προέδρου για τα ταξίδια στις Σεϋχέλλες

«Πότε επιτέλους θα αντιληφθεί ο πρόεδρος της ΚΔ ότι ξεπέρασε κάποια όρια και ότι είναι ώρα να παραιτηθεί, ...»
ΑΚΑ  |  20:16

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«πραγματικα γιατι δεν καταδικαζουν καποιο σε φυλακιση . ειναι εγλημα εναντια στην ανθρωποτητα αυτο »
chris  |  10:45

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση