ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποσύρθηκε η ποινική δίωξη κατά Τταουξιή που καταγγέλθηκε για βιασμό

«Με καθαρή συνείδηση και ηρεμία, συνεχίζω την πορεία μου προς επίτευξη όλων όσων κάποιοι επιχείρησαν να μου στερήσουν», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Τταουξιής

ΚΥΠΕ

Ανέστειλε την υπόθεση για φερόμενο βιασμό, που είχε καταγγελθεί προ των βουλευτικών εκλογών και αφορούσε υποψήφιο τότε βουλευτή, η Νομική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η Νομική Υπηρεσία προχώρησε στην αναστολή ποινικής δίωξης. Σε γραπτή δήλωση ο Ανδρέας Τταουξιής, εναντίον του οποίου είχε γίνει η καταγγελία, αναφέρει πως «η Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας, αφού μελέτησε τα γεγονότα της υπόθεσης που καταχωρήθηκε εναντίον μου, αποφάσισε την αναστολή της ποινικής μου δίωξης».

Αυτή η απόφαση, αναφέρει, «σηματοδοτεί το τέλος μίας εξαιρετικά δύσκολης δοκιμασίας και εκ του αποτελέσματος αισθάνομαι δικαίως ικανοποίηση». Προσθέτει πως «η απαλλαγή μου σήμερα από την κατηγορία που αντιμετώπιζα, ισχυροποιεί και αποδεικνύει τη θέση μου ότι το κίνητρο και η πρόθεση πίσω από την καταγγελία, στόχο είχαν να βλάψουν το όνομα, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου».

Ο κ. Τταουξιής εκφράζει ευχαριστίες προς την οικογένεια και τους φίλους του, που στάθηκαν δίπλα του, πίστεψαν στην αθωότητά του και στήριξαν αμέριστα τις προσπάθειές του μέχρι τέλους, όπως αναφέρει.

Ευχαριστεί επίσης τους νομικούς του συμβούλους Χρίστο Τριανταφυλλίδη και Νίκο Μακρίδη.

«Με καθαρή συνείδηση και ηρεμία, συνεχίζω την πορεία μου προς επίτευξη όλων όσων κάποιοι επιχείρησαν να μου στερήσουν» καταλήγει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Τταουξιής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση