ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρνητικοί στον κορωνοϊό Πετρίδης και Καρούσος

«Συνεχίζουμε, λοιπόν, με πολλή προσοχή και ασφάλεια. Μάσκες, αποστάσεις, υγιεινή χεριών και θα το ξεπεράσουμε», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Υπουργός Άμυνας

ΚΥΠΕ

Αρνητικός στον SARS-CoV-2 είναι ο Υπουργός Άμυνα, Χαράλαμπος Πετρίδης, ο οποίος τέθηκε σε αυτοπεριορισμό, αφού την περασμένη εβδομάδα ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, ενώ συμμετείχε σε συνάντηση στη Λάρνακα στο ΚΣΕΔ.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Υπουργός Άμυνας αναφέρει πως η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητική, εξηγώντας ότι ήταν στην αλυσίδα επαφών του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσου, του οποίου βασικός συνεργάτης βρέθηκε θετικός.

Σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν, επίσης, ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Βασίλης Δημητριάδης, αφού και οι τρεις ήρθαν σε επαφή με το συγκεκριμένο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Συνεχίζουμε, λοιπόν, με πολλή προσοχή και ασφάλεια. Μάσκες, αποστάσεις, υγιεινή χεριών και θα το ξεπεράσουμε», προσθέτει στην ανάρτηση του ο κ. Πετρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το ΚΥΠΕ το κρούσμα αφορά σύμβουλο του Υπουργού Μεταφορών, ο οποίος μετείχε στην ίδια συνάντηση και διαγνώστηκε ως θετικός.

Ο Υπουργός Μεταφορών υποβλήθηκε, επίσης, σε τεστ κορωνοϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.

Εξάλλου, σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν και αρκετά άτομα στη Λάρνακα (στο ΚΣΕΔ) με τα οποία ήρθαν σε επαφή οι δύο Υπουργοί και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και αναμένονται τα αποτελέσματα τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση