ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτοί είναι οι δύο νέοι διορισμοί Χριστοδουλίδη για Οικονομία και Διαχείριση Κρίσεων

Θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης διόρισε σήμερα τον Δρα Χριστόδουλο Πατσαλίδη στη θέση του Ειδικού Συμβούλου του για θέματα Οικονομίας.

Επίσης, διόρισε τον Καθηγητή Γιώργο Μπούστρα στη θέση του Ειδικό Σύμβουλο του για θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας.

Και οι δύο Ειδικοί Σύμβουλοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αμισθί.

Ποιος είναι ο Χριστόδουλος Πατσαλίδης

Ο Χριστόδουλος Πατσαλίδης υπηρέτησε για 24 χρόνια, από το 1996 μέχρι το 2020, στο συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, φθάνοντας μέχρι τη θέση του Πρώτου Αναπληρωτή CEO. Στον τραπεζικό τομέα εργάστηκε από το 1989, καθώς πριν από την Τράπεζα Κύπρου εργάστηκε στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου και στη Διαχείριση Εξωτερικού Δημόσιου Xρέους και Συναλλαγματικών Αποθεμάτων. Ο κ. Πατσαλίδης είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PHD) στα Οικονομικά από το London School of Economics.

Το βιογραφικό του Γιώργου Μπούστρα

Ο Γιώργος Μπούστρας είναι Χημικός Μηχανικός (London South Bank University), με ειδίκευση στην εκτίμηση – διαχείριση κινδύνων (PhD, Kingston University). Η επαγγελματική του σταδιοδρομία και η ακαδημαϊκή του έρευνα εστιάζονται στην ανάπτυξη και εφαρμογή στατιστικών και μαθηματικών μοντέλων για την εκτίμηση, ποσοτικοποίηση και διαχείριση των κινδύνων. Εργάζεται ως Καθηγητής, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2009 και είναι Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι – μεταξύ άλλων – εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην Επιτροπή Κοινωνικο-οικονομικών Επιπτώσεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Χημικών Προϊόντων (ECHA) και μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Management Committee of Secure Societies – Protecting Freedom and Security of Europe and its Citizens του “HORIZON 2020”. Είναι στη συντακτική επιτροπή επιστημονικών περιοδικών Safety Science (Elsevier) και Fire Technology (Springer).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση