ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βαρνάβα: Τιμή μου η ένσταση του πιο στενού συνεργάτη του Μ. Σιζόπουλου

Τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Γραπτή δήλωση για την ένσταση του Γιώργου Κουτούκη για την υποψηφιότητα του για την Προεδρία της ΕΔΕΚ, εξέδωσε ο Γιώργος Βαρνάβα. Όπως σημειώνει, «η υποψηφιότητα μου ενοχλεί κάποιους, όπως και η διαφάνεια στα οικονομικά του Κόμματος την οποία έχω εξαγγείλει». Αναφέρει επίσης ότι είναι τιμή του, «η ένσταση του πιο στενού συνεργάτη του Μαρίνου Σιζόπουλου».

Αυτούσια η δήλωση:

Θα πρέπει να θεωρήσω τιμή μου το γεγονός ότι ο πιο στενός συνεργάτης του Μαρίνου Σιζόπουλου, κ. Γιώργος Κουτούκης έχει υποβάλλει ένσταση για την υποψηφιότητα μου. Αυτό δείχνει ότι η υποψηφιότητα μου ενοχλεί κάποιους, όπως και η διαφάνεια στα οικονομικά του Κόμματος την οποία έχω εξαγγείλει. Φαίνεται να έχει δημιουργήσει πρόβλημα και πανικό σε κάποιους οι οποίοι προσπαθούν με το κάθε ανέντιμο τρόπο να αποτρέψουν ακόμη και την υποψηφιότητα μου.

Όσο αφορά τους λόγους τους οποίου επικαλείται στην ένσταση του ο Γ. Κουτούκης θα ήθελα να του αναφέρω ότι πλανάται πλάνη οικτρά. Φαίνεται ότι οι πληροφοριοδότες του τον έχουν αφήσει εκτεθειμένο. Φαίνεται ότι ο κ. Κουτούκης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο κόμμα ως ο από μηχανής Θεός το 2015, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ασχολείτο με τις επιχειρήσεις του και διάφορα άλλα πράγματα στην Μεγάλη Βρετανία, να μην έχει ασχοληθεί με το τι εισέφερε ο κάθε Πολιτειακός Αξιωματούχος στο Κίνημα. Αντί αυτού ασχολείτο με οτιδήποτε άλλο, όπως το γεγονός το οποίο είδε πριν μερικούς μήνες το φως της δημοσιότητας.

Θα ήθελα με την δήλωση μου αυτή να ενημερώσω τον κ. Κουτούκη για τα εξής:

  1. Από το Μάιο του 2001, όπου εξελέγηκα Βουλευτής του Κινήματος μέχρι και την 31η Μαϊου 2016, όπου απεχώρησα από την θέση αυτή, εισέφερα στο Κίνημα, από την αντιμισθία μου ως Βουλευτής, το ποσό των 73,611 Ευρώ. Επίσης, να τον ενημερώσω ότι αφού επικαλείται το 2014, όπου θα έπρεπε να εισφέρω στο Κίνημα το 10% της αντιμισθίας μου, δηλαδή 390 Ευρώ το μήνα, ότι εγώ εισέφερα το ποσό των 470 Ευρώ το μήνα. Επίσης να ενημερώσω τον κ. Κουτούκη, ο οποίος φαίνεται να μην έχει ενημερωθεί σωστά, ότι τότε τις εισφορές μας τις κάναμε στις Επαρχιακές μας Οργανώσεις. Γι αυτό τον παραπέμπω στην Επαρχιακή Οργάνωση ΕΔΕΚ Αμμοχώστου για να του παρουσιάσουν όλες τις τραπεζιτικές αποδείξεις των πιο πάνω εισφορών.
  1. Απαξιώ να απαντήσω στο δεύτερο αιτιολογικό της ένστασης του κ. Κουτούκη γιατί σ’ αυτήν την περίπτωση παρουσιάζεται ως κριτής, επικριτής και δικαστής ο οποίος έχει βγάλει ήδη απόφαση. Τον παραπέμπω για νομική συμβουλή στους δικηγόρους του, οι οποίοι μπορούν να του υποδείξουν ότι μια αστική αγωγή η οποία έχει κατατεθεί από τον οποιονδήποτε και η οποία μπορεί να διαρκέσει πάρα πολλά χρόνια, δεν σημαίνει και ενοχή. Παράλληλα να του εκμυστηρευθώ ότι σε πρόσφατη συνάντηση με τους Ρώσους δικηγόρους του εν λόγω Ρώσου, οι οποίοι ήρθαν ειδικά στην Κύπρο ώστε να ελέγξουν όλα τα έγγραφα της μεταξύ μας συμφωνίας, δήλωσαν πλήρως ικανοποιημένοι για την νομιμότητα της πράξης, αλλά και γενικότερα για όλες τις απαντήσεις τις οποίες έλαβαν για το θέμα το οποίο προέκυψε.
  1. Θα δυσαρεστήσω τον κ. Κουτούκη γιατί η οποιαδήποτε προσπάθεια να συνδέσουν εμένα, αλλά και την εταιρεία της οποίας είμαι ένας εκ των Διευθυντών, με παράτυπες πράξεις δεν θα βρει ανταπόκριση. Να δηλώσω ότι είμαι Διευθυντής σε μία εκ των εταιρειών του Ομίλου, και καμία σχέση δεν έχω με την εταιρεία η οποία αναφέρεται στα δημοσιεύματα και η οποία είχε νομότυπα αιτηθεί τεμάχιο γης, προς διόρθωση του κ. Κουτούκη όχι στο Ζύγι, αλλά στο Βασιλικό, για κατασκευή ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού. Τον παραπέμπω σε πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας.

Η οποιαδήποτε προσπάθεια του κ. Κουτούκη και των πολύ στενών συνεργατών του να πλήξουν εμένα, αλλά και την εντιμότητα της εταιρείας στην οποία είμαι ένας εκ των Διευθυντών θα πέσει στο κενό.

Προτρέπω το κ. Κουτούκη να ασχοληθεί με τα του οίκου του γιατί όσοι ζουν σε ραγισμένο γυάλινο σπίτι δεν πρέπει να πετροβολούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση